Meer resultaten voor deens dressoir vintage

   
 
deens dressoir vintage
 
Uniek deens design dressoirs vintage retro.
Houd u van vintage dressoirs? Of heeft u interesse in eettafels, helemaal in retro stijl van de jaren 50/60? Wij zorgen voor een uniek Deens dressoir dat zo goed als nieuw bij u in de huiskamer kan staan. 563 Gplan Astro Oval.
Deens design dressoir.
Vintage design dressoir uit Denemarken uitgevoerd in palissanderhout. Het dressoir verkeert in een goede staat en is met ronde vormen afgewerkt. Verkocht voor kinderen. Over ons bedrijf. Retro Studio in de media. Scandinavisch / Deens design. Mid century modern interieur.
Vintage retro tv dressoir deens design Design meubelen en de laatste woontrends.
Vintage Dressoir Catch is een uniek tv-dressoir omdat ondanks zijn vintage uitstraling gewoon past bij elk interieur. Dit komt door het eigentijdse maar toch strakke design. Naast zijn schoonheid is het dressoir ook nog een enorm functioneel vanwege de mogelijke opbergruimte. Geef de finishing touch aan het dressoir door naast de TV ook een groene plant neer te zetten. Dit tv-dressoir is erkrijgbaar met een wit bovenblad zoals getoond en met een eiken bovenblad 789., Het tv-dressoir is 100% Deens design.
Vintage kasten Decennia Design.
Deense kast met. Vintage Deens kastje. Vintage Deens kastje. 1 2 3 4 5 6 7 8 9. Per pagina 25. Het dressoir kan als eyecatcher worden gebruikt in het interieur, maar is ook een praktisch bergmeubel, tv meubel of zet er decoratieve accessoires op.

Contacteer ons