Op zoek naar vintage winkel?

   
 
vintage winkel
 
Vintage Winkels De 9 Straatjes, Amsterdam.
De vintagewinkel van Stephanie Lehmann Boek en recensies Hebban.nl.
door: Marieke Scheers op 27 juni 2016 1 like. De vintagewinkel Amanda in 2007 heeft een winkel in Vintage kleding in New York. Als ze op een dag een kledinginkoop doet bij een oude dame vind ze een dagboek van Olivia Westcott/1907.
Portemonnee in de aanslag: we krijgen een nieuwe vintage kledingzaak in Zwolle indebuurt Zwolle.
Oh, en ook de heren kunnen hun vintage hart ophalen bij ons! Vintage uit het buitenland. De onderscheidende factor wat betreft andere tweedehandswinkels in Zwolle is volgens Janske dat de kleding speciaal wordt ingekocht bij groothandels in Amsterdam. Zij hebben speciale pickers in dienst die in het buitenland vintage kledingstukken uitzoeken. Van allerlei merken, als het maar goed in het straatbeeld van nu past, zoals Dr. Martens en Levis 501 shorts. Opening Finders Keepers. Dan de hamvraag: wanneer gaat de winkel precies open?
Winkels met vintage kleding in Amsterdam Amsterdam-Nu.nl.
Tweedehands en vintage. Veel bekende labels zoals Calvin Klein, Burburry, Dolce Gabbana, maar ook Laundry Industry en Dries van Noten. Tip van de redactie van Amsterdam-Nu.: Lees alles over mode tussen 1920 en 1980 en voor vintage brilmode ga je naar het brilmuseum en winkel.
Alle vintagewinkels in Nederland.
Wat vind ik in een vintagewinkel? Elke winkel heeft haar eigen collectie aan vintage of retro artikelen. Zo zijn er winkels die voornamelijk vintage kleding verkopen of gespecialiseerd zijn in kleinmeubels en huisinrichting. De meeste winkels die op deze website staan verkopen tweedehands spullen.
Vintage kleding online Retro kleding TopVintage.nl.
Bij TopVintage vind je dan ook de meest gevarieerde online collecties in retro kleding voor dames. Door het uitgebreide aanbod dat bestaat uit vintage kleding, little black dress, vintage jurken, maxi jurken, schoenen, vintage laarzen, retro zonnebrillen, sieraden en accessoires, vintage lingerie, retro bikinis en badmode bieden wij jou de mogelijkheid een echte jaren 20, 30, 40, 50, 60 en 70 outfit samen te stellen.
De vintagewinkel Stephanie Lehmann.
Vertaald door: Liesbeth Dillo. Amanda Rosenbloom, eigenares van kledingboetiek Astor Place Vintage, krijgt van een oude dame een grote kist vol kleding aangeboden. Een routineklus, zo lijkt. Tot ze een ingenaaid dagboek vindt dat het leven onthult van Olive Westcott, een jonge vrouw die in 1907 vanuit de provincie naar New York verhuisde en ervan droomde kledinginkoper bij een groot warenhuis te worden.
BIJ ONS VINTAGE Two stores In the center of Amsterdam.
On two locations in the center of Amsterdam you find a large collection of original vintage for men woman with new arrivals everyday. We have special offers every week, check out our newsfeed on the right side of this page for the latest specialtys.

Contacteer ons