Op zoek naar vintage meubels?

   
 
vintage meubels
 
Bestwelhip vintage design meubels Limburg jaren 50 60 70.
Een uitgebreid assortiment van vintage design meubels, verlichting en accessoires uit de jaren 50 60 en 70. Van tijdloze design klassiekers en vintage meubels met het accent op Scandinavisch, Nederlands design en objecten waar je een glimlach van op je gezicht krijgt.
HomeNL.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Schrijf hier in voor onze newsletter. Wij zijn geen spammers! NIEUW OP ONZE BLOG. Donderdag van 14 tot 18.30u. Zaterdag van 10 tot 18.30u. Andere dagen op afspraak. Opgelet: geen meubel.
De Grootste in Retro, Vintage Fifties Meubels.
Welkom bij McCloud International Meubels. Wij brengen het Rock n roll tijdperk tot leven met amerikaanse diner seats en meubels. Met James Dean op de achtergrond maken wij Fifties meubels van hoge kwaliteit. Krukken, banken, tafels. Van een klein interieur tot grote restaurants.
Vintage Retro Design Detail Groothandel.
Decennia design is voortgekomen uit passie voor het verzamelen en aanbieden van goed vormgegeven vintage en retro design tegen scherpe prijzen. Decennia Design is als interieurspecialist ook uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel in vintage meubels met 2.100 m2 aan tweedehands design meubels.
Top 10 De mooiste vintage meubels.
Ook de andere woonaccessoires zoals de plafondlamp, het servies en natuurlijk het behang in Biedermeier-stijl passen prachtig in de vintage ambiance van deze ruimte. Deze voorbeelden en tips voor populaire vintage meubels laten maar een klein deel van alle mogelijkheden zien.
4x tips voor het opknappen van vintage meubels Roomed. Page 1 Copy.
Het leuke van vintage is dat het met vrijwel elke interieur stijl te combineren is. Zelfs met hyper modern of klassiek. Vintage meubels opknappen kost soms even wat tijd, maar het is het meer dan waard. Kun jij bij die opknapbeurt nog wel wat hulp gebruiken?
Frisse vintage meubels Lekker in het leven.
Neef Louis: een oude fabriekshal in Amsterdam Noord met een veel keus tweedehands meubels. TINUS vintage: Nederlandse en Scandinavische design meubels, Italiaanse lampen, Duitse vazen en meer. Shoppen in Rotterdam.: Seventiesdesign: tweedehands meubels uit de jaren 50 t/m 70. De meubels worden door de eigenaar verzameld, schoongemaakt en licht gerestaureerd.
Vintage Home Stock vintage meubels, vintage woonaccessoires, vintage kasten, vintage stoelen, vintage verlichting, meubelen, meubels., Zoeken.
Ook afhalen bij een vestiging. Home / Shop / Vintage. Vintage meubels maken je interieur uniek. Deze industriƫle vintage items zijn gevonden in heel Europa, rechtstreeks ingekocht bij de bron: kelders van gesloten ziekenhuizen, zolders van oude scholen en verlaten fabrieken.

Contacteer ons