Resultaten voor jaren 60 meubels

   
 
jaren 60 meubels
 
Prachtig gerestaureerde meubels, vintage en retro dressoirs, jaren 50, jaren 60, Deens design mee ku.
We kopen oude/niet opgeknapte vintage en retro meubels uit de jaren 60 in; We zoeken vooral naar meubels die in de klasse Deens design passen en vinden die in Nederland, Duitsland, Scandinavië en Groot Brittannië. Inkoop doen we via internet, van particulieren, door handelaren te bezoeken, rommelmarkten veilingen af te gaan.
Jaren 50 retro meubilair american diner fifties restaurant meubels.
Jaren 50 Amerikaanse diner meubels. Welkom bij de must-see site voor jaren 50 en 60 meubels in de stijl van de Amerikaanse vintage diner. Ga naar onze selectie meubels uit de jaren 50 van het grote merk Retro Bel Air via de lijst met categorieën in het menu FIFTIES WEBSHOP.
oktober 2015 / Loods 5 Jouw stijl in huis meubels woonaccessoires.
een volledig verbouwd vrijstaand huis uit de jaren 60 Waar: Het Noord-Hollandse Heiloo Inrichting? Stoer design, unieke vintage vondsten en veel reis souvenirs Inspiratie? kleur, kleur, kleur en natuurlijk hun reizen. Toen Judith haar vriend Tijmen op een bloemenbeurs leerde kennen en hij vertelde waar hij vandaan kwam, wist ze niet meteen waar Heiloo lag.
Vind jaren 60 in Huis en Inrichting op Marktplaats.nl.
TV meubel, dressoir, jaren 60 look, industrieel, sloophout. Te koop twee mooie tv meubels de meubels zijn gemaakt van sloophout. Foto 12; tv meubel jaren 60 look. Gemaakt van oude vloerdelen met een lichte gelakte kleur. Staat op schreven pootjes.
Culemborg meubelstad: over Culemborgse meubels Verhaal CollectieGelderland.
In de jaren 60 hadden ontwerpers vrij spel en zagen we stoelen in alle mogelijke vormen en kleuren. In de jaren 80 leidde het streven naar individualisme en pluraliteit tot een nog nooit eerder geziene verscheidenheid van stijlen. Het laatste decennium van de 20e eeuw werd weer getypeerd door eenvoud in vorm en materiaal. De fantasie bleef een belangrijk criterium. Pas sinds de komst van de reclame op TV en in de gedrukte media is er sprake van echte snel veranderende modebeelden in de huiskamers. De komst van de zogeheten lifestyle en woonprogramma's' op TV maakte het inrichten van huis en slaapkamers tot dagelijks onderwerp van gesprek. Meubels zijn het functionele niveau ontstegen en zijn verheven tot design of kunst.
Van oude dingenVan oude dingen vintage meubels en woonaccessoires.
jaren 60 kleerhangers. Jaren 60 kleerhangers. Houten hangers bekleed met gekleurd skai en afgewerkt met messing studs. De hangers zijn in prima vintage. Geplaatst: juni 2017 Comments Closed. Categorie: te koop, accessoires. Lichte werkplek met vintage meubels en kunst. De beige fauteuil genaamd Grasshopper is van Eero Saarinen lees meer.
Retro meubels in Bel Air Fifties stijl Jolina retro meubels.
STIJLVOLLE BEL AIR MEUBELS MET retro FIFTIES UITSTRALING. Jolina Products biedt een ruim assortiment retro meubels aan voor zowel horeca als particulieren. Onze retro Bel Air meubels hebben een echte jaren 50 en 60 uitstraling en geven iedere ruimte een karakteristiek uiterlijk uit de Amerikaanse fifties.
Vintage Virus vintage design meubelen jaren 50 60 en 70.
Vintage Virus is ontstaan uit een passie voor het verzamelen en aanbieden van vintage en retro design tegen scherpe prijzen. Vintage Virus heeft een groot aanbod van tweedehands design meubels. De meubels zijn voornamelijk afkomstig uit de jaren 50, 60, 70.

Contacteer ons