Zoeken naar Modern interieur

   
 
Modern interieur
 
Een droomhuis voor de liefhebber van een modern interieur en kunst Roomed. Page 1 Copy.
Voor de liefhebber van een strak, ruimtelijk en modern interieur hebben wij een huis gevonden waarvan je hart sneller gaat kloppen. Dit pareltje, gelegen aan de rand van het centrum van Madrid, is zo ontworpen dat de kunst een hoofdrol speelt.
Retro design in een modern interieur.
Retro design in een modern interieur. De strakke moderne keuken heeft een donkergrijze betonvloer gekregen die doorloopt in de toiletruimte en daar ook op de muur zit. Photography by: Figure of Speech. Retro design in een modern interieur. Photography by: Figure of Speech. Retro design in een modern interieur.
Moderne woonkamer: design, ideeën, inspiratie en foto's' homify.
Ruimte Alle Badkamer Dak Deuren Eetkamer Fitnessruimte Gang, hal trappenhuis Garage/schuur Huizen Jachten jets Keuken Kinderkamer Kleedkamer Mediakamer Muren vloeren Ramen Serre Slaapkamer Spa Studeerkamer/kantoor Terras Tuin Wijnkelder Woonkamer Zwembad. Style Landelijk Minimalistisch Modern Scandinavisch Tropisch Rustiek Brocante Mediterraan Koloniaal Klassiek Industrieel Eclectisch Aziatisch Meer laten zien.
Goed gelukt: een gezellig en modern interieur.
Goed gelukt: een gezellig en modern interieur. Het interieur van Mirjam en Erwin heeft een tijdje stil gestaan en was toe aan vernieuwing. Het huis is in een modern jasje gestoken, maar we kunnen het wel gezellig en huiselijk noemen.
Modern Interieur Met Luxe Meubels Luxe Wooninspiratie HOOG.design.
Modern interieur met luxe meubels. 2016-12-21 Een modern interieur met luxe meubels is het resultaat van de uitdaging voor interieurstyliste Sjan de Jong. Als werkneemster van kwaliteitszaak Heerenhuys Interieurs droeg ze bij aan tal van prachtige interieurs, maar het creëren van haar eigen droominterieur bleek een grote uitdaging.
De combinatie van een klassiek en modern interieur met kleurrijke items Roomed. Page 1 Copy.
Samen met wat andere subtiele kleurtoevoegingen zoals de bruine leren stoel en de lichtroze gordijnen zorgt dit voor een warme look. De keuken is het perfecte voorbeeld van de combinatie van klassiek en modern in dit huis. Er zijn kleine kleurrijke tegeltjes gebruikt die goed zouden passen in een modern interieur.
Interieur inspiratie in de stijl modern walhalla.com.
Grachtenpand met modern interieur. Grachtenpand met modern interieur. Grachtenpand met modern interieur. Casco appartement, hoog niveau afwe. Complete verbouwing binnenstad Amsterdam. Verbouwing en aanbouw woonhuis Mauvezand 4. Verbouwing en aanbouw woonhuis Mauv. Moderne, open en lichte gezinswonin. Moderne, open en lichte gezinswonin.
6 x inspiratie voor een strak en modern interieur Wonen Inrichting.
Zeg maar dag tegen de vrouwelijke keukens met accessoires vol bloemendessins en kleurrijke keukenkastjes. Bij een modern interieur hoort namelijk een moderne keuken! Deze keuken is door de strakke lijnen en de minimale look uitermate geschikt voor een modern interieur.

Contacteer ons