Zoeken naar vintage meubels nijmegen

   
 
vintage meubels nijmegen
 
Verliefd op vintage Interieur design by nicole fleur.
Het is een winkel met een groot assortiment oude industriële en design meubels en fabriekslampen. De meubels zijn voornamelijk van Franse Belgische en Deense afkomst. Vivre is gevestigd in een oude fabriekshal. De vintage meubelen en oude fabriekslampen geven de winkel een heel bijzondere uitstraling. Ben je net als wij ook verliefd op vintage en industriële meubelen dan is deze winkel echt een bezoek waard! Ik heb me echt in moeten houden maar ben uiteindelijk naar huis gegaan met een leuk oud bureautje een kruk en een aantal metalen opbergbakken voor de kamer van mijn zoontje. Zijn kamer wordt omgetoverd van een peuter naar stoere kleuterkamer.
DAANmeubelvintage design industrieel Rijk van Nijmegen DAANmeubel vintage design industrieel Nijmegen.
Waar vindt u mij. Waar vindt u mijn loods. we zijn verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie in het landelijke Groesbeek in het Rijk van Nijmegen ten zuiden van Nijmegen. 500 m2 vintage woonplezier. Ik werk alleen op afspraak. Parkeren voor het hek. loods DAANmeubel rechts achter de timmerfabriek. Bij aankomst bellen met. 100% ambachtelijk handgemaakte tafels van 100 % oud Nederlands sloophout. Op maat en in oorspronkelijke kleur. Epoxy afwerklaag naar wens. woonplezier in mijn loods. design meubelen jaren 50-60-70. Dagje uit in Groesbeek.
openingstijden teakpaleis brocante en teak meubelen openingstijden teak meubelen en vintage brocante meubels. Teak Paleis.
Openingstijden Teakpaleis voor al uw brocante vintage industriële en teakhouten meubelen. Met deze meubels van Teakpaleis kunt u een leuk interieur krijgen.
Vintage voorjaarsmarkt in Kleve!
De Herzogstrasse ligt iets buiten het centrum richting het station in Kleve. Je vindt er volop spulletjes uit de jaren 50 60 en 70 zoals platen West German keramiek design decoratie en vintage meubels allemaal retro en funDe hele ambiance is in retro stijl met koffiemobiel en oldtimer auto. Het antiquariaat Zeitzeichen en de vintagewinkel Surium de organisatoren van de markt nodigen je van harte uit. De markt is van 13.00 tot 18.00 uur. Er is volop parkeergelegenheid vlakbij op de grote parkeerterreinen. Nijmeegs Marikenhuis houdt open dag. Netwerkgroep voor werkloze 45-plussers. Speuren naar vinyl op platen en boekenbeurs in Nijmegen. Molukse historie centraal in Nijmeegs Theater de Lindenberg. Waterbasketballen bij Aqua Novio. Lezing criticus Eagleton op Radboud Universiteit Nijmegen.
Scandinavisch retro Design meubels verlichting woonaccessoires.
leuningen heeft drie standen. Cactus voorraadpotten porceleinen groene cactusjars voor een trendy keuken of interieur verfraaing. Concept store Retro Design meubels Scandinavisch Fifties Vintage PopArt Mid Century lifestyle cadeaus. Nixon retro watches SALE. Innovation Istyle Sofa's Daybed.
Moetkunsten Huub Suidman winkel voor gebruikt topdesign met een kunstoog bekeken Eames Panton en anderen.
Het grootste deel van ons assortiment staat op de site. Daarnaast hebben we een liefde voor diverse kunst en nieuwe ontwerpen. Ook verkopen wij Fritz Hansen meubels. Voor het bekijken van produkten van de site kunt u met ons een afspraak maken. Ons magazijn is in Arnhem. Wilt u meubels aanbieden dan graag een mailtje met fotos de staat en vraagprijs naar info@moetkunsten.nl. Wij zorgen voor een mooi tweede leven van uw meubels. U kunt voor de deur betaald parkeren. Het NS station is op 2 minuten lopen.
Informatie DAANmeubelvintageindustrieeldesignstoelenaccessoiresen sloophouten salontafels op maat.
Vintage design meubelen RETRO STUDIO.
Open zaterdag van 1000-1700 uur. Ma t/m Vr open op afspraak.

Contacteer ons