Meer resultaten voor modern interieur woonkamer

   
 
modern interieur woonkamer
 
Moderne woonaccessoires kopen? Gratis verzending Achteraf betalen.
1 tot 30 van 275. Een modern interieur met moderne woonaccessoires. Een modern interieur raakt nooit uit de mode. Sterker nog vele ontwerpen van de zogenaamde moderne meubels zijn al jaren oud. Denk aan de Barcelona Chair van Ludwig Mies van der Rohe deze stamt uit 1929. Kenmerkend voor een modern interieur is dan ook de tijdloosheid ervan. Strakke lijnen sobere materialen en kleuren maar een doordacht concept. Toch kan ook deze woonstijl niet zonder enkele goed gekozen accessoires. En daarvoor ben je bij Sfeer voor jou aan het juiste adres.
Home.
Modern interieur Wooninspiratie voor modern wonen. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. RSS. Twitter.
Hier vind je wooninspiratie voorbeelden en woonideeën voor een modern interieur. Bekijk ook de andere woonstijlen. 5 tips voor een duurzame woning. Woonblog 14 maart 2017 door Woontrendz 1 Reactie. Duurzaam wonen iedereen wilt ermee bezig zijn maar wat houdt het nou echt in? Een aandeel hebben in de verbetering van het Lees verder. Verliefd op donkergrijs in huis. Woonkamer inspiratie 26 februari 2017 door Hiske Ligtenberg Reageer.
6 x inspiratie voor een strak en modern interieur Wonen Inrichting.
6 x inspiratie voor een strak en modern interieur. Strakke en moderne interieurs zijn helemaal in. De stoere meubels luxe accessoires en hippe details geven deze stijl een eigentijdse look. Wil jij jouw woning herinrichten en ben je op zoek naar inspiratie? In dit artikel hebben we 6 mooie inspiratiebeelden onder elkaar gezet voor een strak en modern interieur.
Binnenkijken in een moderne woonkamer met kersenhouten meubelen in Nieuwegein.
Binnenkijken bij Particulieren Portfolio STIJLIDEE Binnenkijken in een moderne woonkamer met kersenhouten meubelen in Nieuwegein. Binnenkijken in een moderne woonkamer met kersenhouten meubelen in Nieuwegein. Geplaatst door STIJLIDEE Interieuradvies en Styling op 06/09/2016 in Binnenkijken bij Particulieren Portfolio STIJLIDEE. Alweer enige tijd geleden gaf ik een interieuradvies kleuradvies en advies over styling aan de bewoners van een tussenwoning uit de jaren 70 in Nieuwegein. Deze week gaf ik tijdens een vervolgafspraak advies over nieuwe kleuren in de woonkamer eetkamer keuken en slaapkamer. De bewoners houden van de moderne design stijl gecombineerd met warme accenten.
Ideeën voor een moderne woonkamer Inspiratie.
Wil je de moderne sfeer volledig doortrekken kan je eventueel ook opteren voor een minimalistisch interieur. Hier krijg je allerlei ideeën ter inspiratie! Kenmerken van een moderne woonkamer. Een modern interieur straalt rust uit door het gebruik van strakke materialen en lijnen. Het wordt gekenmerkt door open ruimtes inbouwkasten designmeubels of meubels op maat gladde vloeren en het gebruik van neutrale kleuren zoals wit grijs en zwart. De ontspannen sfeer is een gevolg van de eenvoudige vormgeving van zowel de meubels als de vloeren. Indeling van een moderne woonkamer. Openheid en ruimtelijkheid zijn twee belangrijke kenmerken van een modern interieur. De leefruimte wordt één grote ruimte met daarin zowel de woonkamer als de keuken als de eetkamer.
Binnenkijken bij Voorbeelden van inspirerende woonkamers Goossens.
Maak kans op een interieurcheque t.w.v. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op shoptegoed voor een nieuw interieur! Alles over lekker slapen.
8x wooninspiratie voor de woonkamer Woonblog.eu.
Win 50 shoptegoed bij Make Room. Win 50 shoptegoed bij Make Room. 10 themas voor de kinderkamer de jongens editie. Terugblik Beurs Eigen Huis 2016. Slaapkamer inspiratie luxe hotel slaapkamer. Keuken inspiratie de 6 keukentrends van dit moment. 5 bijzondere woonwinkels in Maastricht. Wooninspiratie voor een landelijk interieur. Slaapkamer inspiratie 3x grijs. Woonblog.eu is een bron van wooninspiratie.

Contacteer ons