Op zoek naar deens design vintage?

   
 
deens design vintage
 
Scandinavisch / Deens design RETRO STUDIO.
Vintage Deense Bruno Hansen eettafel. Teakhouten vintage ladekast Deens. Klein Deens laag dressoir in teak. Deens vintage palissander ladekastje. Nieuw binnen Meer. Scandinavisch / Deens design. Modern Scandinavische meubelen uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw staan vooral bekend om het vakmanschap, organische vormen en natuurlijke houten materialen.
NORTH SEA DESIGN Scandinavisch design woonwinkel Rotterdam NORTH SEA DESIGN.
Wat betreft de vintage draait het bij North Sea Design om de hoogste kwaliteit items met eigenzinnige vormgeving. Vaak kiezen we voor vintage Deense meubelen van teakhout uit de jaren vijftig en zestig. Deze meubelen hebben vaak een strak minimalistisch.
Vintage Retro Design Detail Groothandel.
Decennia design is voortgekomen uit passie voor het verzamelen en aanbieden van goed vormgegeven vintage en retro design tegen scherpe prijzen. Decennia Design is als interieurspecialist ook uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel in vintage meubels met 2.100 m2 aan tweedehands design meubels.
Vintage stoel Deens design Furnitique.
VINTAGE STOELEN DEENS DESIGN. Hoogte 90 cm x breedte 45 cm x diepte 45 cm. Vintage en Retro zijn steeds terugkerende termen in de interieurdesign en nog steeds mateloos populair. Wij bezoeken regelmatig tweedehands winkels, brocanterien en markten opzoek naar mooie spullen.
Bestwelhip vintage design meubels Limburg jaren 50 60 70.
Een uitgebreid assortiment van vintage design meubels, verlichting en accessoires uit de jaren 50 60 en 70. Van tijdloze design klassiekers en vintage meubels met het accent op Scandinavisch, Nederlands design en objecten waar je een glimlach van op je gezicht krijgt.
De Machinekamer Vintage, Retro Nieuw design meubels De Machinekamer.
Al 10 jaar is De Machinekamer het adres voor o.a. Vintage, Scandinavisch, Nederlands en industrieel design meubelen. Hier staat het vol met bijzondere objecten en designklassiekers. Als de buisframe specialist hebben we een grote collectie vintage en retro design buisframe stoelen.
van OnS Vintage design meubels, verlichting en woonaccessoires Amsterdam.
Vintage en industriële stijl Produit Intérieur Brut.
Meubilair in gepatineerd hout, accessoires voor decoratie en kaarsen in de Shabby Chic sfeer, met een landelijk aspect en onmiskenbare charme. charme en design verenigd in een vintage sfeer. favoriete vintage van de redactie. De industriële look hervormt met fijne afwerkingen.

Contacteer ons