Zoeken naar vintage meubels haarlem

   
 
vintage meubels haarlem
 
Winkels Best of the Past Industrial vintage.
Bestel een deel van ons assortiment nu rechstreeks via de webshop van Home Stock op www.homestock.nl. Home Stock Limited Editions Haarlem. Sinds de start van Homestock staan onze industrieel vintage meubels en lampen in de winkel in Haarlem. Home Stock Haarlem is gevestigd aan de Drossestraat 16-22 in het Raaksgebied. Home Stock Limited Editions Eindhoven. Sinds juli 2015 heeft Home Stock een vestiging geopend in het centrum van Eindhoven waar een mooie collectie van onze vintage meubels te koop is. Home Stock Eindhoven is gevestigd aan de Nieuwe Emmasingel 30. Home Stock Limited Editions Nijmegen. Nieuw sinds november 2016 Home Stock Nijmegen. Home Stock Nijmegen is gevestigd aan de Marikenstraat 47-51 in Nijmegen.
Binnen en Zoo Unieke stoere brocante en vintage of industriele meubelen.
JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. Binnen en Zoo stoere brocante en meer. Wonen moet warm zijn met veel sfeer rust en een gevoel van eigen herkenning en geluk. Dit probeer ik te realiseren met mijn eigen meubels. Meestal zijn dit oude of antieke meubels die van zichzelf vaak al sfeer en karakter hebben en die ik vervolgens een nieuw eigentijds uiterlijk geef met mooie matte rustige kleuren.
Vintage Fabriek retro brocante rustique design industrieel Haarlem.
Volg ons via Pinterest. Vintage Retro Brocante Rustique Curiosa Design sluiten. Vintage Industrieel Brocante Retro Design Artikelen. Zie onze Assortiments pagina's voor ons aanbod. Wij zijn nu open.
vintage meubels Haarlem City Blog.
Home Stock verhuist naar een nieuwe vaste plek! Home Stock verhuist naar een nieuwe vaste plek! 2017 Haarlem City Blog Rights Reserved. Website managed by mkbwebhoster.com. Het unieke van Haarlem is dat wij het strand van Zandvoort en Bloemendaal om de hoek hebben op fietsafstand. Voor het echte vakantiegevoel kun je hier terecht. Een zee aan geweldige strandtenten zijn daar om het verblijf aan ons strand optimaal te maken.
Over ons Vintage Fabriek.
Onze inkoop gaat door heel Europa om de meest unieke en speciale artikelen te verkrijgen om een voortdurend wisselend assortiment te hebben dat wij i n onze loods in Haarlem aanbieden. Vintage Industrieel Brocante Rustique en Retro zijn de kenmerken waar wij onze meubelen en decoratie artikelen aan laten voldoen. De getoonde artikelen op onze site zijn een greep uit ons assortiment wij hebben een voortdurende aanvoer van bijzondere artikelen. Kom gerust langs in onze loods in Haarlem om u te laten verrassen en inspireren door ons wisselend aanbod. Wij zijn nu open.
De Machinekamer Vintage Retro Nieuw design meubels De Machinekamer.
De Machinekamer Vintage Retro Nieuw design meubels. De machinekamer heeft een grote collectie Nieuwe Vintage meubels maak hieronder uw keuze! Jops Kruk Cementgrijs / eiken. Alf Svensson fauteuil Type 12 Dux antraciet wolvilt. Lizitte Stoel zonder arm Eikenkleur gebeitst. Lizitte Barstoel Donkerbruin gebeitst.
Haarlems Dagblad Antiek vintage en gepimpt bij Inboedelmarkt in Haarlem.
Foto United Photos/Paul Vreeker. Jacqueline Topel van de Inboedelmarkt Ik heb elke week wel weer wat nieuws. Margot Klompmaker 22 apr. Bezoekers van de Inboedelmarkt in Haarlem zijn aangenaam verrast als ze de zaak van Jacqueline Jacq Topel in de Waarderpolder binnenkomen. Haar loods op het oude milieuplein van Spaarnelanden herbergt een leuke gezellige toonzaal waar Jacq meubelen verkoopt al dan niet opgeleukt. Meubels kasten tafels stoelen en allerlei woonaccessoires die Jacq betrekt van particulieren die ervan af willen. U brengt wij verkopen samen delen is de slogan van de Inboedelmarkt. Themapark HollandWorld in Park21 bij Hoofddorp.
Collectie Greenwich Village vintage meubels en interieurs in Haarlem.
Onlangs is Greenwich Village verhuisd naar Kunst centrum Haarlem. Gedempte Oude Gracht 117-121. 2011 GP Haarlem 06 52451037.

Contacteer ons