Resultaten voor vintage meubels haarlem

   
 
vintage meubels haarlem
 
De Machinekamer Vintage, Retro Nieuw design meubels De Machinekamer.
Mooie ontwerpen van bekende ontwerpers uit de jaren 30 tot de jaren 80, heruitgaven van oude ontwerpen en onze collectie nieuwe meubels. Gek op vintage design. Al 10 jaar is De Machinekamer het adres voor o.a. Vintage, Scandinavisch, Nederlands en industrieel design meubelen.
Vintage Fabriek retro brocante rustique design industrieel Haarlem.
Volg ons via Pinterest. Volg ons via Instagram. Vintage Retro Brocante Rustique Curiosa Design sluiten. Vintage, Industrieel, Brocante, Retro, Design Artikelen. Zie onze Assortiments pagina's' voor ons aanbod. Stoere Industriele werkbank. Industriële leger nachtkastjes. Wij gaan open om 1000: uur.
Winkels Best of the Past Industrial vintage.
Home Stock Haarlem is gevestigd aan de Drossestraat 16-22 in het Raaksgebied. Home Stock Limited Editions Eindhoven. Sinds juli 2015 heeft Home Stock een vestiging geopend in het centrum van Eindhoven waar een mooie collectie van onze vintage meubels te koop is.
Dit is de nieuwe winkel van Home Stock! Haarlem City Blog.
Dit is dé plek in Haarlem om industrieel vintage, nieuwe meubels en verrassende accessoires te scoren. Het nieuwe pand is maar liefst 500m2 en compleet omgetoverd, maar de sfeer is hetzelfde. Lekker los met meubels, accessoires en andere eyecatchers door elkaar.
Binnen en Zoo Unieke stoere brocante en vintage of industriele meubelen.
Mijn meubels zijn te omschrijven als; stoer, maar toch warm, brocant, Scandinavisch tintje, soms neigend naar vintage. Ik hoop dat ik u nieuwsgierig heb gemaakt. Ik heb altijd wat meubels op voorraad, maar u mag me natuurlijk ook benaderen als u juist op zoek bent naar dat ene leuke Franse tafeltje.
Vintage Home Stock vintage meubels, vintage woonaccessoires, vintage kasten, vintage stoelen, vintage verlichting, meubelen, meubels., Zoeken.
Vintage meubels maken je interieur uniek. Deze industriële vintage items zijn gevonden in heel Europa, rechtstreeks ingekocht bij de bron: kelders van gesloten ziekenhuizen, zolders van oude scholen en verlaten fabrieken. 12 producten per pagina. 24 producten per pagina. 36 producten per pagina. Werken bij Home Stock. 2011 XW Haarlem.
vintage meubels Haarlem City Blog.
Een verborgen juweeltje volgens de bekende reisgids. Een bezoek aan Haarlem is dan ook meer dan de moeite waard. Haarlem is al meerdere jaren winkelstad van het jaar, rijk aan cultuur, het gezellige centrum barst van bars en restaurants en het strand is om de hoek.
Over ons Vintage Fabriek.
Onze inkoop gaat door heel Europa om de meest unieke en speciale artikelen te verkrijgen om een voortdurend wisselend assortiment te hebben dat wij i n onze loods in Haarlem aanbieden. Vintage, Industrieel, Brocante, Rustique en Retro zijn de kenmerken waar wij onze meubelen en decoratie artikelen aan laten voldoen.

Contacteer ons