Zoeken naar vintage meubels breda

   
 
vintage meubels breda
 
Dé vintage winkel van Breda online en offline shop Vintage Vedette.
Dé vintage winkel van Breda! Welkom bij Vintage Vedette, dé vintage winkel van Breda. We verkopen vintage meubels, vintage woonaccessoires en vintage kleding uit de jaren 50, 60, 70 en 80. Daarnaast verkopen we ook lifestyleproducten, illustraties, toffe planten en leuke originele cadeauartikelen.
Design meubel outlet Vintage meubels Over Canoof.
De voorliefde voor mooie meubels werd Pauline dan ook met de paplepel ingegoten. Hoe werkt het? Wanneer je een item uit de design meubel outlet of een vintage meubel koopt, ontvang je altijd eerst de exacte omschrijving en fotos van het model. Zodat je weet of en eventueel welke gebruikerssporen er op zitten. Na jouw goedkeuring betaal je pas. Nieuwe producten kun je gewoon meteen afrekenen. Lees hierover meer bij betalen. Je bent van harte welkom in onze showroom in Breda.
Spoor38, Industrieel, Brocante, Design, en nog veel meer.
Javascript is niet ingeschakeld in uw webbrowser. Schakel deze in voordat u verder gaat met het gebruik van de website. Het eenvoudigst is om per mail te reageren via Jeroen@spoor38.nl. Alle rechten voorbehouden 2017 Spoor 38 sitemap Fotografie: Foto Bouten Website: PingOnline.
De 6 leukste woonwinkels van Breda Woonblog. Email. Facebook. Instagram. Pinterest. Email. Facebook. Instagram. Pinterest.
Zoals bijvoorbeeld Vintage Vedette op de Haagdijk 24, een woonwinkel net mooie vintage meubels, woonaccessoires en leuke lifestyleproducten! Dat is voor de volgende keer ook echt een aanrader en bijvoorbeeld Nieuwe tijden in de Houtmarktpassage, ook heel leuk! 6 januari 2017 at 1155.: Ik ben benieuwd, ik ga er zeker nog langs om te kijken. 8 augustus 2017 at 1256.: Oeh dat ziet er leuk uit, ik ga binnenkort een keer naar Breda dus ik heb deze locaties opgeschreven.
Thuis Opgeknapte oude meubelen / www.zukiniwoonloods.nl.
In ons atelier, knappen we ze op en geven ze een nieuwe look. In de webshop vindt u een uitgebreide en originele collectie meubels. Onder andere buffetkasten, meidenkasten, garderobekasten voor uw interieur of commodes en linnenkasten voor de kinderkamer. Oude meubels opknappen.
Unieke industriële, vintage en designmeubels in Meubelatelier Koningsstraat 5 in Breda Roomed. Page 1 Copy.
Unieke industriële, vintage en designmeubels in Meubelatelier Koningsstraat 5 in Breda. Winkel Florence za 27 april 2013. Aan de Koningstraat 5 in Breda vind je het meubelatelier van Jonas Mulder. Jonas reist al meer dan 15 jaar stad en land af om de mooiste producten te vinden voor in het interieur. Oude meubels en accessoires met een verhaal.
Vintage NL: Op zoek naar vintage in de Oranjestad Breda.
Het aantal vintage producten is beperkt, maar je wordt er wel hebberig van. Wat een fijne stad is Breda. Het vintage gehalte mag alleen nog wel een stukken hoger, daar worden wij dan weer blij van Lees jij nu dit artikel en hebben we prachtige locaties overgeslagen dan zouden we dat graag horen.
Vintage Retro Design Detail Groothandel.
Decennia design is voortgekomen uit passie voor het verzamelen en aanbieden van goed vormgegeven vintage en retro design tegen scherpe prijzen. Decennia Design is als interieurspecialist ook uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel in vintage meubels met 2.100 m2 aan tweedehands design meubels.

Contacteer ons