Resultaten voor kok interieurs

   
 
kok interieurs
 
Wooncenter met meubelen Leolux Linteloo Designonstock Hulsta Auping Rolf Benz.
Kok Wooncenter de meest complete woninginrichter. Voor wonen meubels interieur advies design modern bedden verlichting. U vindt ons in Amersfoort Hoogland.
KOK Interieurs Startpagina Facebook.
Lumiére verlichting een opvallende mix van glamour luxe en alles behalve alledaags. Verlichting van top kwaliteit zorgvuldig gekozen materialen en met veel aandacht voor detail en afwerking! Kok interieurs biedt top design voor scherpe prijzen. Neem een kijkje in onze showroom voor onze collectie lumiére verlichting en vele andere woonaccessoires om uw wensen te vervullen. KOK Interieurs heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd. Slechts een greep uit één van onze prachtige collecties. Dit is Anne uw aanspreekpunt in onze winkel voor verkoop en advies.
Nieuwe medewerker bij Kok De Puttenaer.
Nieuwe medewerker bij Kok. PUTTEN Er zijn heel veel sollicitanten geweest maar Arjan Kelder maakte direct zoveel indruk dat Jan en Willy Kok eigenaren van Kok Interieurs niets anders konden doen dan hem aannemen voor de functie van binnenhuisadviseur. Voor Jan en Willy was het even slikken toen ze afscheid moesten nemen na zoveel jaren van Dino van Middendorp. Willy Dino heeft na lang wikken en wegen van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Namelijk het detailen van auto's onder de naam Dino's Carrozzeria gevestigd in Putten.
Kok Interieurs Putten.
U weet wat u wilt en wat u mooi vindt. Daarom hecht u zoveel waarde aan uw interieur. Exclusieve meubelen zorgvuldig gekozen materialen voor vloeren wanden en ramen alles tot in detail sfeervol gestyled en gratis interieuradvies bij u thuis overal in Nederland en zelfs daarbuiten. Als u uw lifestyle graag uitdraagt in de smaakvolle wijze waarop u uw interieur heeft vormgegeven dan creëert u uw thuis bij ons in Putten. Van harte welkom in onze sfeervolle 5000m2 showroom. Via de afbeelding hierboven kunt u al virtueel een kijkje nemen.
Binnenkijken bij Kok Interieurs in Putten woonstijl.nl.
Binnenkijken bij Kok Interieurs. Voor Jan en Willy Kok eigenaar van Kok Interieurs vindt sfeer erg belangrijk. Een sfeer zoals het thuis zou kunnen zijn in Putten uitgebeeld met verschillende stijlvolle kamers. Mariska stylist bij Kok Interieurs leerde die les van heel dichtbij. Door inlevingsvermogen gevoel voor kleurencombinaties en lijnenspel én prettig contact met de klant heeft de jeugdige stylist de belangrijkste elementen voor een uitstekend ontwerp al in de vingers. Vijf jaar ervaring bij Kok Interieurs leerden haar de puntjes op de i te zetten. Passie stijl en persoonlijke benadering zijn de drie pijlers waarop Kok Interieurs rust.
Vloerkleden bij Kok Interieurs in Putten.
Een mooie randafwerking is ook belangrijk dat valt namelijk het meeste op wanneer de meubels erop staan. We ontmoeten u graag in onze winkel in Putten. staan wij altijd voor u klaar! Groot assortiment Interieuradvies bij u thuis Advies inmeten montage door eigen medewerkers Wat kunt u verwachten? Wij hebben voor u Deskundige medewerkers Echte Veluwse gastvrijheid Prachtig ingerichte stijlkamers in de showroom Gratis parkeren voor de deur denk aan uw parkeerschijf. Plan via de knop plan route hieronder uw route naar onze winkel in Putten. Tot ziens bij Kok Interieurs! Gervenhof 35 3882 AR Putten.
Kok Interieurs Openingstijden Kok Interieurs Gervenhof.
Openingstijden 24 jul 30 jul. Deze week Volgende week. Openingstijden 31 jul 6 aug. Deze week Volgende week. Meer Woonwinkels in de buurt. Deze Kok Interieurs vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonwinkels in de buurt. Hoogebeen Interieur Meubelen en Verlichting BV Dorpsstraat 3638.
Creatiedagen bij Kok Interieurs Kok Interieurs.
Tijdens onze creatiedagen geven wij u inspirerende woontips. U krijgt van onze stylisten gratis interieuradvies inclusief een 3D-tekening moodboard verfrissende ideeën. Om u zo goed mogelijk woonadvies te geven adviseren wij met interieuradvies op maat. U kunt inschrijven op onze creatiedagen. Dan ontvangen wij graag een plattegrond van u met een omschrijving van uw woonwensen. U komt dan bij ons in de winkel voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij zorgen dan dat u een 3D plattegrond van ons krijgt met kleuradvies indelingen van de ruimte die in balans is en harmonie geeft in het interieur. Daarbij soms een moodboard ter ondersteuning van het advies.

Contacteer ons