Resultaten voor jaren 50 meubels te koop

   
 
jaren 50 meubels te koop
 
Antieke apothekerskast complete jaren 50 winkelinrichting Te koop Tweedehands.nl.
Gebruikt Land van herkomst.: Een complete grutterskast met spiegel uit de vroege jaren 50 van de vorige eeuw. De kast is in een mooie vintage staat er missen 2 glazenafdeksels van de grutterskasten, zie laatste 2 foto's. Verder helemaal compleet, inclusief de originele glazen plankjes. De kast is in totaal bijna 65m, lang! Enorm veel opbergruimte en plaats om waren tentoon te stellen. Een prachtige inrichting voor een moderne retro winkel! Kom gerust na afspraak een kijkje nemen in Emmen nederland. Levering binnen belgie mogelijk! breedte ronding zijkant 220cm. Kijk ook eens bij de andere advertenties van Pakhuis Noord voor meer antiek, vintage en industriële meubels.
Emmastraat in Velp is een Vintagewinkeltje rijker!
Eerst vanuit haar appartement in Arnhem, toen uitgebreid met een kleine opslagruimte en sinds december huurt ze het winkelpand in de Emmastraat te Velp. Het pand waar Janneke op dit moment zit, voormalig reisbureau Globe aan de Emmastraat 7 te Velp, staat te koop, maar tot die tijd kan Janneke haar passie er in kwijt en biedt dit de mogelijkheid om haar webwinkel aan een fysieke locatie te verbinden. Ik woon zelf ook vintage. Meubels, accessoires uit de jaren 50-60-70, ik heb altijd mooi en fascinerend gevonden.
Vintage Retro Design Detail Groothandel.
De meubels zijn voornamelijk afkomstig uit de jaren 50, 60, 70 en 80. Zowel vintage als retro design vindt u terug in de winkels en webshop. Inkoop in diverse Europese landen, zorgt voor een divers en origineel aanbod van gebruikte, vintage, meubels. Voor iedere retro design liefhebber is er wel iets te vinden.
Frisse vintage meubels Lekker in het leven.
Zo voorkom je dat het oubollig wordt. Kies voor een lichtere kleur hout om jouw kamer fris te houden. Wat past er beter bij de lente dan verse bloemen? Daar hoort natuurlijk een mooie vaas bij. Kies voor een vaas in een felle kleur en bloemen in een rustige kleur, zeg witte tulpen. En wat dacht je van oranje een echte jaren 70 tint lampen? Tip: een gekleurde lava lamp is natuurlijk de ultieme vintage verlichting. Ambi Pur Textielverfrisser. Maskeert geurtjes niet. Maar verwijdert ze echt. We hebben een paar leuke tweedehands shops in de Randstad voor je opgezocht.: Shoppen in Amsterdam. Neef Louis: een oude fabriekshal in Amsterdam Noord met een veel keus tweedehands meubels. TINUS vintage: Nederlandse en Scandinavische design meubels, Italiaanse lampen, Duitse vazen en meer. Shoppen in Rotterdam.: Seventiesdesign: tweedehands meubels uit de jaren 50 t/m 70.
Meubels En Fabels interieur met inhoud.
Jaren 50 Kapiteinsbureau Sterk spul he, die Fishermen's' Friends' Van kapitein Coen die op de Indische Oceaan hoorde dat ie vader zou worden. Rohé stoeltjes Ik ben even broeden Van de directrice van een fotomuseum die menig expositie heeft uitgebroed op deze stoeltjes. Palissander Ladenkastjes Im a dandy and I know it Ooit van Dandy en bewonderaar van de Directrice van het Fotomuseum bij hem in de stad en die alles uit de kast haalde om haar het hof te maken. Nachtkastjes Gangstas Paradise. Ooit van ogenschijnlijk doorsnee familie Johanson uit Växjö die na het zien van Arthur Penns Bonnie Clyde het roer drastisch omgooiden. Salontafel Zang, Dans en Handgeklap van een Sevillaanse die samen met Doña Carmen in Amsterdamse kroegen voor veel Spaanse opschudding zorgde. Bij Meubels En Fabels koop je een kast en ga je naar huis met een fabel, een avontuur en een duik in een andere wereld.
Prachtig gerestaureerde meubels, vintage en retro dressoirs, jaren 50, jaren 60, Deens design mee ku.
Hoe komt SixtyFruits aan dressoirs en andere meubels? We kopen oude/niet opgeknapte vintage en retro meubels uit de jaren 60 in; We zoeken vooral naar meubels die in de klasse Deens design passen en vinden die in Nederland, Duitsland, Scandinavië en Groot Brittannië. Inkoop doen we via internet, van particulieren, door handelaren te bezoeken, rommelmarkten veilingen af te gaan.
Vintage design meubelen RETRO STUDIO.
Bekijk online of in de winkel onze dressoirs, ladekasten, boekenkasten en secretaires. De prachtige warme tinten van teak en palissanderhout of juist robuuste industriële meubels zijn goed te combineren in een modern interieur. In deze categorie vindt u onze collectie vintage design tafels uit de jaren 50, 60 en 70.
Interieur trends Jaren 50 interieur stijl Retro is het nieuwe modern Stijlvol Styling Woonblog.
Voor de mooiste producten in jaren 50 stijl bekijk eens de collectie van Zuiver te koop bij o.a. vtwonen, ook één van de meest trendy woonwinkels van Nederland; Woonexpress, heeft een hele leuk collectie die aansluit bij deze retro trend. Bij Fonq.nl kun je terecht voor vele leuke bijpassende retro woonproducten, jaren 50 stijl meubels o.a.

Contacteer ons