Resultaten voor jaren 50 spullen

   
 
jaren 50 spullen
 
Cookies.
Meer dan 1000 ideeën over Jaren 50 Decor op Pinterest Jaren 50 Thuis Modern Wonen en Retro Keukeninrichting. Pin. pin. heart. Pin. pin. Pin. Pin. Pin. pin. Pin. pin. heart. Pin. pin. heart. Pin. pin. Pin. pin. Pin. pin.
Ik ben gek op retro en vintage en niets maakt mij gelukkiger dan omringd worden door spullen uit de jaren 50 en 60. Bewaren Meer informatie op shopplasticland.com. Retro Diner Kitsch Kitchen Wall Art. This fun vintage inspired metal wall sign is perfect for your retro-themed kitchen!
Retro woonkamer voor cliënten van Intermezzo in Dieren Attent Zorg en Behandeling Welkom op de website van Attent Zorg en Behandeling.
De Kringlopen in Doesburg en Dieren. Behangzaak Herberts in Dieren. Jaren 50 spullen zijn welkom. De huiskamer kan nog meer mooie jaren fifties spullen gebruiken. Mocht u in het bezit zijn van een mooi jaren 50 item dan is dit meer dan welkom! Intermezzo is voor de woonkamer nog op zoek naar mooie retro gordijnen maar ook kleine retro spulletjes als plantjes in potten beeldjes een staande lamp etc. zijn van harte welkom. Terug naar het overzicht. Nieuw beweegterras voor cliënten van De Oude Plataan attentzenb bewegen ouderen ow.ly/4nbJel 2 weken geleden Onder begeleiding sporten?
www.vintoes.nl vintage deens dutch retro jaren 50 60 meubels en accessoires.
Vind jaren 50 in Verzamelen op Marktplaats.nl.
Gaaf oud typiste bureau ideaal voor het werken op de laptop! Ontwerp ahrend de cirkel. Datering jaren 50 afm 95 cm x 50 cm x735 cm prijs 225 euro. Deze adverteerder heeft meer advertenties maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht. Bekijk alle advertenties Wat is dit? stoel uit de jaren 50. Wegens uitruiming ouderlijk huis te koop 1 stoel uit de jaren 50 zithoogte 48 cm totale hoogte 88 cm zowel houten constructie als bekleding zijn in prima staat.
Kaapseplein in de jaren 50.
Volgens mij was haar vader een broer van de winkelier aan het Kaapseplein leerbewerkers. Eind jaren 50 en begin jaren 60 heb ik in de Majubastraat gewoond. Op de hoek met de Kaapstraat was ook een fietsenwinkel Heijden? Ik herinner me de zaak van Bommel in de Kaapstraat waar we heel veel ijsjes slagroomwafels en patatjes haalden. In dat rijtje woonden Dinie Roos Jos en Lucy Bitter en Joke Polet. Aan de overkant woonden Piet en Toos van Urkdam. Een dochter van de familie Lahaye heeft destijds nog zang/muziekles gegeven op de Tarcisiusmulo in de Kritzingerstraat. Ook was ik bevriend met een dochter van bakker Boekestein op de hoek Viljoenstraat/Kaapstraat.
Nieuw Land zoekt spullen jaren 50 Nieuws.
dinsdag 10 mei 2016. 5 files 2 flitsers. Nieuw Land zoekt spullen jaren 50. Lelystad 6 mei 2013. Karin Dibbits van erfgoedcentrum Nieuwland. Nieuw Land zoekt spullen jaren 50. Voor een tijdelijke expositie is erfgoedcentrum Nieuw Land in Lelystad op zoek naar voorwerpen uit de jaren vijftig. Het gaat om authentieke spullen die mensen toen in huis hadden. Nieuw Land houdt op 25 en 26 mei het Jaren 50 Weekend. Er wordt een woonkamer nagebouwd en ingericht met meubels en voorwerpen van toen. Na de expositie krijgen de eigenaren hun spulletjes weer netjes terug.
Oude en antieke kerstballen te koop vintage kerstspullen uit de jaren 50 60 70 en 80.
Op deze website vindt u honderden oude en antieke kerstballen en kerstfiguren voor in de kerstboom. Na bestelling worden de kerstballen snel bezorgd door de postbode. Ik zend u per e-mail het pakketnummer om de zending via tracktrace te volgen. Ik bied deukballen figuren op knijpers kerstvogeltjes bloemenmandjes sneeuw en kerstmannen kerstslingers kerstklokjes dennenappels pieken kerstpegels paddenstoelen en gewone en bijzondere kerstballen te koop aan waaronder ook gablonzer kerstversiering van rond 1950.

Contacteer ons