Zoeken naar jaren 50 spullen

   
 
jaren 50 spullen
 
Kaapseplein in de jaren 50.
Die hadden destijds zo'n' beetje hun hele leven voor die club ingezet, volgens mij een muzielcorps, korfbal, handbal en kamperen. Mijn moeder had destijds grote bewondering voor deze familie, die jaren achtereen zich heeft ingezet voor grote groepen jeugd. Dit kan e.v.t. heel wat losmaken uit uit verleden! jan leebeek 4-10-2012. dat zusje van Maion heette Betty en zij was lid van de buurt vereniging hwov en was bevriend met Wiesje de Boer die in in de kaapstraat woondeen, deze zoek ik feitelijk. halo Tonnieop, jouw vraag En: dan zat er nog een meisje bij haar in de klas uit de Springfonteinstraat die van haar achternaam v.d Hoorn heet een zusje van haar is Marion v d Hoorn. haar voornaam is Astrid weet het omdat ik van 1952 tot 1969 in de Springfonteinstraat gewoond heb. meer over haar kan je vinden op reunie: springfonteinstraat. jan leebeek 2-10-2012. hallo Timhet, enige wat ik kan herineren was dat ik mijn bromfiets daar stalde. ik woonde namelijk op het kaapseplein. uit naam van mijn moeder schrijf ik dit. Mijn moeder heeft op de hoek viljoenstraat kaapstraat gewoond ze hadden daar een winkel met allerlei spullen oa.
Nieuw Land zoekt spullen jaren 50 Nieuws.
Nieuw Land zoekt spullen jaren 50. Voor een tijdelijke expositie is erfgoedcentrum Nieuw Land in Lelystad op zoek naar voorwerpen uit de jaren vijftig. Het gaat om authentieke spullen die mensen toen in huis hadden. Nieuw Land houdt op 25 en 26 mei het Jaren 50 Weekend.
Retro woonkamer voor cliënten van Intermezzo in Dieren Attent Zorg en Behandeling Welkom op de website van Attent Zorg en Behandeling.
De Kringlopen in Doesburg en Dieren. Behangzaak Herberts in Dieren. Jaren 50 spullen zijn welkom. De huiskamer kan nog meer mooie jaren fifties spullen gebruiken. Mocht u in het bezit zijn van een mooi jaren 50 item, dan is dit meer dan welkom!
25 beste ideeën over Jaren 50 decor, alleen op Pinterest Jaren 50 huis, Retro verlichting en 50er jaren decor.
Start.
Onder het kopje informatie kunt u Marks persoonlijke verzameling zien en informatie vinden. In de winkel kunt u spullen kopen in de stijl van de jaren vijftig, zestig en zeventig. Op deze website gaat het lang niet altijd over zaken voor de elite, maar vooral over spullen die de meesten van u boven de 50 zich nog wel herinneren.
Fifties Links sites over de jaren 50 én 60.
Maar omdat veel producten uit de jaren 50 voldoende kwaliteit hadden om decennia mee te gaan, waren ze ook in de 60 nog zeer populair. Dus alle hep folks out there heb je een site over de fifties óf de sixties? Meld je aan via de contactpagina! Verzamelpaginas Fifties en Sixties. Jaren vijftig Portaal. 50er Jaren Allepaginas. Rock and Roll startkabel. Algemene informatie nostalgie. The Greaser and the Doll Fifties Blog. The Rocking Fifites and Sixties. Meer fifties links hier? Fifties Sixties spullen te koop.
Barbier DJ Pascal Bannink chillt thuis in de jaren 50 OPEN Rotterdam.
Kom bij hem niet aan met een USB-stick vol MP3tjes, want hij draait gewoon nog vinyl. Veel van dat spul komt uit de jaren 50 en 60 en je kan het nog steeds afspelen. Ik heb ook wel eens CDs gehad uit de jaren 80 en die doen het al niet meer. Wij keken mee hoe Pascal zich klaarmaakt in aanloop naar een optreden. Pascal vervoert zijn bijzonder spullen in stijl: een Volvo die de status van oldtimer al lang en breed verdiend heeft.
Leuk lot, uit groot moeders tijd, spullen. Jaren 50 Catawiki.
U kunt nog niet bieden omdat u nog even moet wachten tot we uw telefoonnummer hebben gecontroleerd. Deze veiling is reeds afgelopen. Ga naar de huidige curiosa veiling. Leuk lot, uit groot moeders tijd, spullen. Veilingmeester Michel Karis. Wanneer ik een kavel beoordeel, ben ik altijd op zoek naar de X-factor.

Contacteer ons