Meer resultaten voor vintage meubels utrecht

   
 
vintage meubels utrecht
 
www.meneerenmevrouwdeboer.nl.
Wij stoffen het af poetsen het schoon knappen het op en zetten ze weer in de spotlights. Sommige producten worden nou eenmaal mooi oud. Het zijn spullen met een verhaal en met net dat beetje vintage conditie zijn ze speciaal en uniek. Vintage betekent voor ons ook hergebruik de waarde inzien van een tweede leven. In onze collectie vind je design klassiekers maar ook gewone gebruiksvoorwerpen uit de 50's 60's en 70's. Mocht je vandaag niet gevonden hebben in onze winkel wat je zocht? Nog niet alles staat online en we vullen de website regelmatig aan met nieuwe vondsten. Bekijken en ophalen kan bij onze winkel op de Jan van Galenstraat 91 in Utrecht.
Home LOVT Loves Living.
LOVT houdt van interieurs met een verhaal. Van puur echt en authentiek. En van grote gebaren van lofts en van delen! Ontvang gratis inspiratie voor jouw interieur. Veel vintage meubels en tijdloos design vind je in de webshop. Perriand kruk stool Les Arcs. Oud bureau van hout. Bonacina Miss B Agnoli 4 stuks. 23/10/2016 LOVT loves Perriand. Charlotte Perriand 1903 1999 De modernistische vormgeefster en architect Charlotte Perriand is geboren in Parijs als dochter van een kleermaker en een naaister.
Industriele lampen fabriekslampen vintage meubels brocante antiek shop Brocantiek de Linde.
In onze winkel en webshop vind je dan ook een unieke collectie glas in lood oude en antieke bouwmaterialen vintage meubels stoere tafels op maat oude fabriekslampen en industriƫle accessoires landelijk en Frans brocante Abbondanza krijtverf en een breed scala aan curiosa hebbedingetjes afkomstig uit heel Europa. Wij leveren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Alle artikelen in onze winkel en online vintage shop zijn persoonlijk door ons geselecteerd en gerestaureerd met de bedoeling om leuke oude spullen nieuw leven in te blazen waardoor ze weer kunnen worden gebruikt om menig interieur te verfraaien. Hier vind je dan ook bijzondere en authentieke woonitems en accessoires uit vervlogen tijden met een lange geschiedenis en intrigerende verhalen.
Goed spul 2de hands items.
Webshop en showroom in Utrecht met vintage en retro meubels woon-accessoires en meer. Gespecialiseerd in jaren 50 60 70 80 stijl.
Vintage NL VerzamelaarsJaarbeurs Europas grootste vintage evenement.
Entreeprijs aan de kassa 13 kinderen t/m elf jaar gratis voorverkoop via de site 1150. Meer informatie voorverkoop korting en filmbeelden www.verzamelaarsjaarbeurs.nl en. via de blog www.verzamelaarsjaarbeurs.nl/blog. Door Vintage NL samen met Cas Bosland. Tags Verzamelaarsjaarbeurs Utrecht Vintage mode Fashion Speelgoed Design Meubels Antieke poppen Verzamelen Japanse kimono's cat Lifestyle Interior. Misschien vind je deze ook leuk. Vijftig jaar The Beatles in Nederland op Europas grootste vintagebeurs. De VerzamelaarsJaarbeurs staat deze voorjaarseditie extra in het teken van Vijftig jaar The Beatles in Nederland. Vintage NL on Tour en vond een Utrecht vol Verzamelaars.
VAEN Vintage design aan de Oudegracht UUT.
Toen stond onze winkel vol met bolvormige plastic stoelen en feloranje lampen vertellen ze. Sindsdien richten de dames zich op vintage meubels lampen en woonaccessoires. Tegenwoordig is dat veel Deens design want daar zijn veel mensen naar op zoek. Ook wijzelf zijn er gek van hoor je smaakt verandert met de tijd mee. Als ik echt verliefd word op een item dan houd ik het zelf. Met al dit moois om haar heen voelt Esrha zich thuis in de winkel. Ook haar huiskamer ziet er ongeveer zo uit. Al heb ik ook hier en daar een IKEA-kastje staan hoor! Net als iedereen toch?
Bijzondere meubels Utrecht Bij Joep Bijzondere meubels Utrecht.
Onze prijzen gelden inclusief BTW afgehaald in Eethen. Prijswijzigingen en typfouten op deze website zijn voorbehouden. Bijzondere meubels Utrecht Bij Joep. Bijzondere meubels geleverd in Utrecht die helemaal naar uw wens zijn. U bent bij ons bedrijf op de juiste plek terecht gekomen want wij kunnen verschillende bijzondere meubels leveren in Utrecht. Voor meer informatie kunt u de website bekijken of kunt u ons bereiken met de volgende contactgegevens 06 10018001 of e-mail ons op info@bijjoep.nl. Bijzondere meubels Utrecht Bij Joep. Wij zijn een bedrijf die ervoor wil zorgen dat U de speciale eyecatcher in uw woning krijgt. Zo kunt u bij ons terecht voor stoelen kasten lampen tafels en vele verschillende soorten accessoires.
Home Vintage meubels Bebop.
Bebop biedt een unieke collectie van vintage meubels. Bekijk alle meubels en maak een afspraak om te komen kijken in onze showroom in Utrecht.

Contacteer ons