Resultaten voor vintage meubels utrecht

   
 
vintage meubels utrecht
 
www.meneerenmevrouwdeboer.nl.
Vintage betekent voor ons ook hergebruik, de waarde inzien van een tweede leven. In onze collectie vind je design klassiekers maar ook gewone gebruiksvoorwerpen uit de 50's, 60's' en 70's. Mocht je vandaag niet gevonden hebben in onze winkel wat je zocht? Nog niet alles staat online en we vullen de website regelmatig aan met nieuwe vondsten. Bekijken en ophalen kan bij onze winkel op de Jan van Galenstraat 91 in Utrecht. Deze is open op donderdag en vrijdag van 11.00 uur 17.00 uur en de rest van de week op afspraak. Verder zijn onze meubels ook te koop in Baarn bij espressobar Mi Casa Su Casa en in Utrecht bij de Snorfabriek.
Vintage Retro Design Detail Groothandel.
Decennia design is voortgekomen uit passie voor het verzamelen en aanbieden van goed vormgegeven vintage en retro design tegen scherpe prijzen. Decennia Design is als interieurspecialist ook uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel in vintage meubels met 2.100 m2 aan tweedehands design meubels.
Vintage Revival webshop en winkel omgeving Utrecht Webshop en winkel voor toffe en betaalbare vintage meubels en woonaccessoires.
Vintage design meubelen, stoelen en lampen RETRO STUDIO.
Vintage design meubelen, lampen en accessoires. Retro Studio bestaat al 15 jaar. Onder de rook van Amsterdam, in Purmerend, bieden wij u een prachtige winkel/showroom. Onze bijzondere collectie vintage / tweedehands meubels, verlichting en woonaccessoires staan klaar om door u te worden gezien.
Home Vintage meubels Bebop.
Vintage Island Home.
Vintage Island is de hipste vintagewinkel van Nederland, met vestigingen in Utrecht, Den Haag, Delft, Leiden en Haarlem. Wij staan niet alleen bekend om onze uitgebreide collectie laarzen: Western Laarzen, Bikers, Veterlaarsjes etc, maar ook om ons hoogwaardige kledingassortiment voor heren en dames.
Vintage meubels en woonaccessoires VOUNT VINTAGE.
VOUNT: Vintage, Old, Used New Treasures. Zowel in als buiten Nederland zijn wij vanuit onze passie steeds op zoek naar meubels en woonaccessoires die gewoon mooi zijn of een leven achter de rug hebben dat ze nog mooier en interessanter heeft gemaakt. Wij vernieuwen ons aanbod regelmatig, dus mocht je niet gelijk iets van je gading vinden, kom dan nog eens terug. Mocht je vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot een door ons aangeboden artikel of een artikel willen komen bekijken in De Meern, bij Utrecht; ook s avonds en in het weekend mogelijk, dan horen wij dat graag, via info@vount.nl of 06-23 43 19 36.
Frisse vintage meubels Lekker in het leven.
Seventiesdesign: tweedehands meubels uit de jaren 50 t/m 70. De meubels worden door de eigenaar verzameld, schoongemaakt en licht gerestaureerd. Bom design: retro design meubels uit de jaren 30 tot 70. Ook design van Nederlandse ontwerpers. Shoppen in Utrecht.: Vintage revival: tweedehands meubels met een persoonlijk verhaal.

Contacteer ons