Zoeken naar vintage meubels utrecht

   
 
vintage meubels utrecht
 
Goed spul 2de hands items.
19500, 14500, Read more. Sold Out Zwarte buisframe stoelen. 14000, 10000, Read more. Sold Out Jaren 80 zitelementen. 15000, 10000, Read more. Sold Out Wandrekje. 8500, 7000, Read more. Sold Out Dubbele wandrekjes. 17500, 15000, Read more. Meer nieuwe producten.
Vintage Fashion tweedehands kleding winkel in Utrecht.
De winkel heeft 3 paskamers, dus alle ruimte om rustig te passen en uw keuze te maken. Wij, Patricia de Nijs-Beeker en Hanneke Verweij-van Kuik, heten je van harte welkom bij Vintage Fashion, Wagenstraat 28 een zijstraat van de Burgemeester Reigerstraat, bereikbaar met bus 8, halte Maliebaan in Utrecht.
VerzamelaarsJaarbeurs Utrecht.
Gelukkig staat de traumaheli in Utrecht altijd stand-by. Dwars door alle nationaliteiten heen bespeur ik bij iedereen dezelfde verstilde gespannenheid. Men gedraagt zich rustig, maar heimelijk schieten alle ogen richting de ingang van de zaal, de poort naar het Nirwana. Ik hoor de hoeven zich in de betonnen vloer schrapen. Iedereen is er klaar voor om Europas grootste vintage evenement te bestormen! Wanneer om even voor negenen de deuren dan eindelijk opengaan, raast de meute naar binnen. Omdat dit de eerste dag is van de twee de VerzamelaarsJaarbeurs vindt altijd plaats op zaterdag en zondag, bezoekers kunnen ook een passe-partout kopen en er een compleet weekend van maken staat immers al het goede spul er nog. Dus dit is het moment waarop allesbepalende keuzes moeten worden gemaakt. Naar welke van de vijf enorme hallen spoedt men zich als eerste? De giga platen en cd-hal? De hal met oldskool speelgoed of toch de hal waar onder meer fifties meubels en verfijnde art deco beelden staan opgesteld?
Vintage Revival LOCATIES Webshop en winkel voor toffe en betaalbare vintage meubels en woonaccessoires.
In deze winkel vind je een hoop vintage meubels die niet in de webshop te vinden zijn. Volg de Instagram of de Facebook pagina van Pop-up store om een beeld te krijgen van wat er allemaal te koop is. Hardebollenstraat 2 Utrecht.
Industriele lampen, fabriekslampen, vintage, meubels, brocante antiek shop Brocantiek de Linde.
Stoere meubels, accessoires, industriƫle lampen en oude antieke bouwmaterialen met een verhaal, dat is waar Brocantiek de Linde voor staat! In onze winkel en webshop vind je dan ook een unieke collectie glas in lood, oude en antieke bouwmaterialen, vintage meubels, stoere tafels op maat, oude fabriekslampen en industriƫle accessoires, landelijk en Frans brocante, Abbondanza krijtverf en een breed scala aan curiosa hebbedingetjes afkomstig uit heel Europa.
Rachmaninoff Wonen in Utrecht: Design, Trends en Styling.
Vintage Retro Design Detail Groothandel.
Decennia design is voortgekomen uit passie voor het verzamelen en aanbieden van goed vormgegeven vintage en retro design tegen scherpe prijzen. Decennia Design is als interieurspecialist ook uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel in vintage meubels met 2.100 m2 aan tweedehands design meubels.
Vintage shoppen in Utrecht, deel 2: vintage meubels Little Bit of Sunshine.
Na mijn eerste overzicht over vintage kleding shoppen in Utrecht is het nu tijd voor deel 2: vintage meubels! Er zijn veel toffe plekken in Utrecht waar je vintage meubels kunt scoren en anders is er altijd nog het world wide web.

Contacteer ons