Op zoek naar vintage meubels utrecht?

   
 
vintage meubels utrecht
 
Spoor38, Industrieel, Brocante, Design, en nog veel meer.
Javascript is niet ingeschakeld in uw webbrowser. Schakel deze in voordat u verder gaat met het gebruik van de website. Het eenvoudigst is om per mail te reageren via Jeroen@spoor38.nl. Alle rechten voorbehouden 2017 Spoor 38 sitemap Fotografie: Foto Bouten Website: PingOnline.
Home LOVT Loves Living.
Vintage meubels Hou jij ook zo van een vintage design bank of stoel? Een mooie combinatie van oud nieuw in je huis? Je eigen stijl neerzetten, net even anders? Dan moet je echt eens de banken en fauteuils van De Sede overwegen.
Home Vintage meubels Bebop.
Frisse vintage meubels Lekker in het leven.
Vintage revival: tweedehands meubels met een persoonlijk verhaal. Deze verhalen kun je lezen op de site. Kringloopcentrum stichting De ARM: dit is een begrip in Utrecht. In deze kringloopwinkel vind je veel leuke meubels voor een redelijke prijs. Online retro shoppen.
Vintage meubels en woonaccessoires VOUNT VINTAGE.
VOUNT: Vintage, Old, Used New Treasures. Zowel in als buiten Nederland zijn wij vanuit onze passie steeds op zoek naar meubels en woonaccessoires die gewoon mooi zijn of een leven achter de rug hebben dat ze nog mooier en interessanter heeft gemaakt. Wij vernieuwen ons aanbod regelmatig, dus mocht je niet gelijk iets van je gading vinden, kom dan nog eens terug. Mocht je vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot een door ons aangeboden artikel of een artikel willen komen bekijken in De Meern, bij Utrecht; ook s avonds en in het weekend mogelijk, dan horen wij dat graag, via info@vount.nl of 06-23 43 19 36.
VAEN: Vintage design aan de Oudegracht UUT.
We begonnen met het verkopen van allerlei tweedehands spullen, maar al snel ontstond de Space Age trend. Toen stond onze winkel vol met bolvormige plastic stoelen en feloranje lampen, vertellen ze. Sindsdien richten de dames zich op vintage meubels, lampen en woonaccessoires.
De Machinekamer Vintage, Retro Nieuw design meubels De Machinekamer.
De Machinekamer gelooft in de combinatie van vintage en nieuwe design meubels. Bij ons vind je het allebei. Mooie ontwerpen van bekende ontwerpers uit de jaren 30 tot de jaren 80, heruitgaven van oude ontwerpen en onze collectie nieuwe meubels. Gek op vintage design.
Vind vintage in Utrecht, bekijk alle vintage verkopers indebuurt Utrecht.
We hebben in onze gids alle vintage verkopers in Utrecht onder elkaar gezet, inclusief beschrijving, openingstijden, contactgegevens en laatste nieuws. Zo kan jij snel en simpel bij jou in de buurt een vintage kledingwinkel vinden om er leuk en modieus uit te zien.

Contacteer ons