Resultaten voor vintage meubels amsterdam

   
 
vintage meubels amsterdam
 
Meubels TOON Amsterdam.
Titus van den Elzen. De meubels van Titus kenmerken zich door een zeer eigen vormgeving, met daarbij veel aandacht voor detail en vakmanschap. Nieuw leven uit oud hout. I Vintage Amsterdam. Stoere industriëlevintage meubels van staal of hout glas en leer.
Ari tweedehands winkel Overtoom Amsterdam.
Ik zeg je eerlijk kerel, zijn stoelen zitten heerlijk. En behalve dat hier dus echt voor elke vintage, pardon tweedehandslover, wat wils is, is het ook nog eens feestje om op bezoek te zijn. En daarvoor gaan alle credits naar Ari, want die rocks. Gezellig, praatgraag en superklantgericht. Van elk item weet en vertelt hij enthousiast de herkomst, als je iets koopt wat niet bevalt, krijg je gewoon je geld terug en wanneer je niet het hele bedrag cash bij elkaar hebt er is geen pin, nou, dan ziet hij het wel een keertje verschijnen. Want, vindt Ari: Troep kun je overal krijgen, maar ik vind aardig-zijn belangrijk. Vandaar ook de niet mis te verstane spreuk boven de ingang: Be nice or go away. Weggaan is het laatste wat je wilt als je eenmaal binnen bent, iedere week weer teruggaan om te zien wat Ari nu weer heeft opgekocht, dat wèl. 1054 LL Amsterdam. Ari heeft geen website. Deel dit artikel! Mad man op de Overtoom onze speciale GWTV-reporter. Tags: t Schaep met de vijf pooten, Amsterdam, Ari, Fifties, interieur, kleding, Mad Men, meubels, retro, sixties, speelgoed, tweedehands, wonen.
Vintage Retro Design Detail Groothandel.
Decennia design is voortgekomen uit passie voor het verzamelen en aanbieden van goed vormgegeven vintage en retro design tegen scherpe prijzen. Decennia Design is als interieurspecialist ook uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel in vintage meubels met 2.100 m2 aan tweedehands design meubels.
brutamsterdam.nl Vintage amp; eigen labelnbspindustrieumlle; meubels.
van OnS Vintage design meubels, verlichting en woonaccessoires Amsterdam.
De Weldaad Amsterdam Antiek, woonaccesoires vintage.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Menu Zoeken Mijn account. De Weldaad Zoeken.: Er zijn geen artikelen in de winkelwagen. Over de webshop. Bestellen en betalen. Verzenden en levertijden. Retourneren / Klachten. Over de Reestraat. 1016 DM Amsterdam.
upcycling amsterdam vintage meubels design meubels Pippi-Lotta illustrated furniture.
Vintage meubels beschilderd met grafische patronen, ge-upcycled tot unieke designmeubels. Betaalbaar design met zeer exclusieve uitstraling. Bekijk de grafische lijn. Unieke oude meubels, speels en verrassend ge-upcycled. Prachtige meubels met een verhaal. Bekijk de illustratieve lijn. In de basic lijn vind je oude opgeknapte meubels, geschilderd in één of meerdere kleuren. Oud is weer als nieuw in een vrolijk jasje. Bekijk de basic lijn. OUDE meubels, NIEUW design. Upcycling is het nieuwe nieuw! Alle meubels zijn uniek en eenmalig, de collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items. Kijk dus regelmatig rond in de webshop of er iets voor je bij zit. Bekijk Alle Producten. DUURZAAM MILIEUVRIENDELIJK CREATIEF. Upcycling is het proces om van iets ouds iets nieuws te maken: Mooi nieuw design door afgedankte materialen of voorwerpen te hergebruiken op een creatieve manier. Een gebruikt product gaat langer mee: Dat bespaart dus grondstoffen, energie, water en voorkomt afval. En je hebt nog een uniek product ook! Bezoek winkel/werkplaats UpNew in Amsterdam om het werk van Pippi-Lotta en andere upcyclers in het echt te bekijken.
Retro Vintage design @ Jansen Vintage.
Vintage Winkel met jaren 50, 60, 70 meubels, lampen en servies. Jansen Vintage; een unieke verzameling van vintage design, retro meubels, lampen en servies gecombineerd met kunst, een snufje antiek en nieuw. Jansen Vintage organiseert regelmatig leuke vintage markten in Amsterdam.

Contacteer ons