Meer resultaten voor vintage interieur

   
 
vintage interieur
 
25 beste ideeën over Vintage interieur op Pinterest. Facebook.
Ontdek en bewaar ideeën over Vintage interieur op Pinterest.
Koreman Interieur Industrieel Vintage.
Wat is een Vintage interieur stijl? Unifynl's Blog.
Eerlijke vormen komen het best naar voren wanneer ze daar de ruimte voor krijgen en dit is precies wat er in de vintage interieur stijl gebeurt. De geschiedenis van een vintage interieur. In een vintage interieur zit heel erg veel geschiedenis verborgen. Ieder meubelstuk heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen geschiedenis. Wat er gedaan word bij een vintage interieur is oude meubels weer tot leven brengen. Wie goed zoekt vindt voor weinig geld de mooiste sfeermakers voor in het interieur. Een oude tafel met een eigen geschiedenis die met een likje verf weer jaren mee kan. Een kastje uit grootmoeders tijd waar de nieuwe flatscreen tv prachtig op uitkomt. Een ontmoeting tussen oud en nieuw tussen gebruikt en net-uit-de-fabriek daar bestaat een vintage interieur uit.
Vintage interieur ideeën inspiratie thestylebox.nl.
De binnenkijker van deze week is een huis waar ik blij van word. Daar is op zich niet heel veel voor nodig want zodra ik witte muren zie en een houten vloer ben ik om. Dit lekker lichte huis sluit perfect aan in mijn favorietenlijstje. Zie je de hoogte van dit huis?
Vintage interieur Tips inspiratie.
Vintage interieur tips inspiratie. Een vintage interieur spreekt tot de verbeelding. Vintage meubelen zijn spullen waar verhalen aan verbonden zijn. Je creërt er een uniek interieur mee dat persoonlijkheid en cachet bevat. Het is de laatste jaren ook steeds populairder bij het grote publiek. Op deze pagina vind je heel wat leuke projecten terug met vintage interieurs om inspiratie op te doen. Origineel appartement met vintage meubelen. Dit appartement werd gerenoveerd tot een ruime woonplek met veel lichtinval. Dankzij de mezzanine zijn er twee niveau's.
Interieur inspiratie Vintage items in het interieur Stijlvol Styling Woonblog.
Door Susanne Posted on februari 22 2016 februari 21 2016 0 2 m read. Beeld french by design. Interieur inspiratie Vintage items in het interieur. Vintage items zijn helemaal hot. Van kasten tot oude schoolstoelen je ziet ze steeds vaker in interieurs terug komen. Maar wat is vintage nou eigenlijk? De term vintage wordt normaal gebruikt voor authentieke items die minimaal 30 jaar oud zijn en uit de vijftiger zestiger zeventiger en/of begin jaren tachtig stammen. Hierbij kan het gaan om huishoudelijke artikelen meubelstukken kleding schilderijen en andere spullen voor in het huis. In veel steden zitten winkels die gespecialiseerd zijn in vintage items.
Tips voor een Retro interieur Interieurdesigner.
De vintage meubelen in combinatie met kleurrijke grafische accenten maken van dit appartement een woonst met veel persoonlijkheid en authenticiteit. Zwart voegt drama toe aan het geheel. Wit appartement met vintage meubelen. Een modern interieur wordt opgefleurd met vintage meubels en behang papier. Het resultaat is een wit appartement met een speelse romantische toets. Kijk binnen voor inspiratie rond retro in je interieur. Hoe creëer je een retro interieur? De aantrekkingskracht van een retro interieur zit in de combinatie van simpliciteit met vrolijke kleuren. Er zijn tal van manier om je woning een vleugje retro mee te geven. De populairste methode is het gebruik van felle kleuren en retro behangpapier.
3 tips voor een vintage interieur.
Ben je meer van de bohemien sferen in huis? Struin de markten af naar een mooi vintage vloerkleed of rotan meubels voor een botanische boho-look. Tip 3 Een vintage interieur hoeft niet echt vintage te zijn. Houd je wel van de vintage look maar heb je liever nieuwe items in huis? Dat mag en we zullen het niet doorvertellen. Er zijn veel nieuwe meubels en woonaccessoires waarmee je jouw interieur een vintage sfeer kunt geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Kelim vloerkleed of een stoere leren bank? Veel voordeel voor je vintage interieur. Maak je vintage look af met bijzettafel Jimmy. Het ruwe stalen frame geeft Jimmy een stoere en verweerde look en past combineert perfect met een vintage of industrieel interieur.

Contacteer ons