Meer resultaten voor jaren 50 interieur kenmerken

   
 
jaren 50 interieur kenmerken
 
Jouw interieur in Jaren 50 stijl Jaren 50 meubels en Jaren 60 meubels.
Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Welcome to the Fifties! Jaren 50 meubels voor een interieur in fifties style. Wil je je huis of bedrijf inrichten met jaren 50 meubels en zo een classic retro stijl creëren? De stijl van onze fifties and sixties Bel Air meubelen pas in een grote traditie van de klare lijn. Niet voor niets sluiten deze meubels perfect aan bij het Loewe design in de keuken hiernaast. De lijnen zijn vloeiend sleek zoals we dat kennen van de grote Amerikaanse sleeën uit die tijd. Autos in typische fifties pastelkleuren als pistache groen en baby blue.
Terug in de tijd reizen? 10 tips voor een design retro interieur!
Zo brachten Charles en Ray in de jaren 40 een nieuwe lijn plastic meubilair uit die zowel functioneel als een lust voor het oog was. Dit was de bakermat voor simplistisch meubilair van de jaren 50 die retro interieurs zo kenmerken. Een Charles DSW is zo vaak terug te zien in retro interieurs en geniet vandaag de dag nog een faam van jewelste. Ook scandinavisch design werd steeds populairder. Een mooi voorbeeld hiervan is de Wishbone Y Chair die oorspronkelijk ontworpen is door Hans Wegner. Dit houten stuk design past perfect rondom een retro eettafel. Teakhouten wandmeubels en tafels. Als er iets kenmerkend is voor een retro interieur dan is het wel hout. Met name teakhout is erg populair in de wereld van retro interieurs.
Woontrend jaren 50 Woonstijladvies.nl.
In de winter en het voorjaar van 2012 is een grote opkomst van jaren vijftig meubelen te zien. Oude ontwerpen uit die tijd worden speciaal weer in productie genomen omdat de vraag groot is. Kenmerken jaren 50 meubelen. In de jaren vijftig de eerste periode na de oorlog werden woningen vooral functioneel ingericht. Elke kamer in het huis had meerdere functies. De meeste ruimtes stonden dan ook erg vol met meubels. Om het toch ruimtelijk te houden zijn de meubels uit die tijd ruimtelijk. Bijvoorbeeld de stoelen hebben smalle hoge poten. Qua materialen werd er een variatie gebruikt van verschillende warmkleurig hout en metaal. In veel meubelen uit de jaren vijftig is de metaleconstructie duidelijk zichtbaar. Dit zie je ook duidelijk terug in de lampen die gebruikt werden.
Jaren 50 interieur.
Op deze pagina zie je inspirerende foto's van de jaren vijfig interieurs met een moderne twist. Oftwel de fifties maar dan helemaal van nu! De verfijning en elegantie van de jaren vijftig zijn van grote invloed op nieuwe mode en interieurtrends. Deze woontrend roept de woonsfeer van een luxe penthouse of glamour bungalow op met slank en gestoffeerd meubilair kussens van satijn en zijde en accessoires in glas zilver en kristal.
Wat zijn de kenmerken van een retro woonstijl? Makeover.nl.
Wat zijn de kenmerken van een retro woonstijl? De retro woonstijl is al een tijd weer helemaal terug van weggeweest. Vormen kleuren en materialen uit de jaren 50 zijn we terug te vinden in onze interieurs. Maar wat zijn nou de kenmerken van een retro woonstijl en hoe creëer je zon populaire stijl in huis? Wij gingen op zoek naar de mooiste voorbeelden in combinatie met tips en ideeën die jij direct kunt uitvoeren. De kenmerken van een retro woonstijl. Meubilair met ronde hoeken. Retro tapijten met veel kleuren zoals oranje geel en bruin. Wandmeubels en tafels van teak hout.
25 beste ideeën over Jaren 50 huis op Pinterest. Facebook.
Prachtige uitbreiding van een jaren 50 woning. Renovatie en uitbreiding Jaren 50 woning Moderne huizen van Newjoy concepts. Verbouwing inclusief uit en opbouw jaren 50 huis.
Vintage woonstijl.
HOME Interieur Design Woonstijlen Vintage woonstijl. De vintage woonstijl kenmerkt zich door retro-elementen uit allerlei jaren. De stijl is rustig open en pretentieloos en dat is best grappig omdat de jaren 50 en 60 ware juweeltjes hebben voortgebracht. De vintage woonstijl bestaat dus uit eerlijke vormen die het best uitkomen als ze daar de ruimte voor krijgen. Vintage woonstijl met geschiedenis. Omdat spullen in een vintage interieur een historie hebben creëer je als het ware een persoonlijk verhaal. Hout speelt een hoofdrol maar niet per sé op de vloer een gietvloer kan prima of grote tegels van natuursteen.
Interieur trends Jaren 50 interieur stijl Retro is het nieuwe modern Stijlvol Styling Woonblog.
Design klassiekers Interieur inspiratie Kleur en interieur trends Populair op Stijlvol Styling Vintage Woontrends. Interieur trends Jaren 50 interieur stijl Retro is het nieuwe modern. Door Susanne Posted on mei 17 2015 juni 26 2017 0 2 m read. Beeld collectie van Zuiver. Interieur trends Jaren 50 interieur stijl Retro is het nieuwe modern. 2015 kent vele woontrends en woonstijlen waarvan één de retro jaren 50 stijl is.

Contacteer ons