Resultaten voor retro interieur

   
 
retro interieur
 
Stylin's' lookbook: Retro interieur.
Retro van nu Stylin. 2 mnd 0 6. Babykamer retro EVI77. 4 mnd 1 100. Mooie stoel in retro stijl. 10 mnd 0 4. snoeperig retro keuken Stylin. 10 mnd 0 8. Mooi retro rotan bankje. 10 mnd 0 3.
De retro schoonheid van een vintage interieur dmLights Blog. De retro schoonheid van een vintage interieur dmLights Blog.
Verschillende designers spelen namelijk gretig in op de vintage trend, waarbij ze hun producten in een retro jasje stoppen. Denk bijvoorbeeld aan de bekende retro koelkasten van Smeg, die nieuwe technologie combineren met een vintage design. Een retro dressoir heeft uiteraard plaats voor langspeelplaten. Metaal was relatief schaars na de Tweede Wereldoorlog, en dus vrij prijzig. Daarom voert hout de bovenhand in een retro interieur.
Woon inspiratie tips voor een retro interieur Bauhauschairs blog.
De slanke poten die zo typerend zijn voor de retro woonstijl uit bijvoorbeeld de jaren 60, zien we ook veel terugkomen in het moderne retro interieur. Door deze vormgeving lijken meubels minder lomp en creƫer je een open en transparant interieur.
Vintage interieur Tips inspiratie.
Wit appartement met vintage meubelen. Een modern interieur wordt opgefleurd met vintage meubels en behang papier. Het resultaat is een wit appartement met een speelse, romantische toets. Kijk binnen voor inspiratie rond retro in je interieur. tips VOOR EEN VINTAGE INTERIEUR.
Interieur Vintage en retro interieur weer helemaal hip! Stijlvol Styling Lifestyle woonblog.
Vintage komt werkelijk uit die goede oude tijd, waar retro vaak het nabootsen van een tijdperk in wonen betreft maar dan wel aangepast aan de huidige woonwensen en tijdsgeest. Vintage en retro kunnen zomaar in 1 interieur samenkomen, of items kunnen zelfs zowel retro als vintage zijn.
Woontrend: een modern retro interieur Woonblog. Email. Facebook. Instagram. Pinterest. Email. Facebook. Instagram. Pinterest.
Ga bijvoorbeeld voor een gave retro lamp. Hang gave retro prints of posters aan de muren. Kies een leuk vloerkleed met een printje uit en kleed je bank aan met kussens of een plaid. Natuurlijk mogen planten in een retro interieur niet ontbreken.
Interieurtrend: Seventies Residence.
india-mahdavi.com Interieur met houten panelen muren. via: dimorestudio.eu 7. Interieur via chairish.com. Retro, vintage of antiek? Er bestaat soms nog wat verwarring over de termen vintage, retro en antiek. In het kader van het jaren 70 interieur is het handig de begrippen even op een rijtje te zetten.
Een retro interieur met een kunstzinnige twist Roomed. Page 1 Copy.
Van retro, Scandinavisch design krijg ik persoonlijk weke knietjes. Dit retro interieur heeft dan ook een aantal fijne items met een hoog hebben-gehalte. De kunst aan de muur geeft het geheel een eigenzinnige twist. Voor een lieflijkere uitstraling, combineer je een retro interieur met pasteltinten.

Contacteer ons