Meer resultaten voor deense meubels

   
 
deense meubels
 
25 beste ideeën over Deense meubels op Pinterest 50er jaren meubilair. Facebook.
De mooiste Deense vintage meubels uit de jaren 50. Deense vintage meubels. deense stoelen 1 moller lovt loft vintage design meubels. Het Deense ontwerpersduo HAY, dat bekend staat om hun eenvoudige, functionele en esthetische producten lanceert een nieuwe collectie in samenwerking met Ikea.
Skovby Deense meubelen.
De meubelen worden geproduceerd in Denemarken en Skovby maakt zich, samen met andere Deense meubelfabrieken, sterk voor het behoud van het vakmanschap. Wanneer u een Skovby meubel koopt haalt u, met dit Deens design, een stukje Denemarken in huis. Heeft u nu een voorkeur heeft voor modern design of klassiek design, met de verschillende houtsoorten past u de meubels aan naar uw interieur.
De Weide Hoek Scandinavische Meubelen.
De hele maand DECEMBER 2017 geven we 10% KORTING op alle meubels van de Deense firma Haslev. Meer over de kortingsactie. Van 15 oktober t/m 15 december 2017 geven we 15% KORTING op alle Dyrlund Meubelen. Meer over de kortingsactie.
Bovenkamp meubels, vaak ontworpen door Deense ontwerpers Mariekke.
Bovenkamp was een grote importeur van Deens design meubels voor Nederland in die tijd. De meubels waren ook sterk geïnspireerd door het Deense design. Maar zelfs niet alleen geïnspireerd, de ontwerpen zijn ook vaak door Deense designers ontworpen. Onder andere door de designers Bjarne Madsen en Hans Thyge Schubell.
Home Scandinavische Design meubelen.
Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Collectie scandinavische design meubelen. Nieuws van scandinavisch design. Varier balansstoelen: welkom in de wereld van actief zitten. MH Mobler deense banken. Møbler deense banken. Pode by Leolux banken. Skalma Deense banken.
Matser wonen, meubels van Italaans tot Deens design, interieuradvies.
Welkom, Matser is een eigentijdse interieurwinkel met een gevarieerd aanbod aan design meubels een grote collectie Deens Design, textiel, verlichting en accessoires. Het ontwerpen en adviseren van een persoonlijk interieur is onze specialiteit. Elk seizoen wordt onze 3000 m2 grote winkel met veel ambitie en enthousiasme ingericht met de allernieuwste interieur trends.
Sofacompany Netherlands Online Deens design meubilair.
Hij heeft ontwerpen gemaakt voor hotel lobby's' en restaurants, ontwikkelde meubels en is sinds 2012 aangesloten bij het bekroonde Deense bedrijf LW Design met kantoren in Hong Kong en Dubai. Emil is de designer van de Sixten en Salton. Bertil is een architect en industrieel ontwerper van de Aarhus School of Architecture.
WOUD Scandinavische Design Meubels Eijerkamp Wonen.
Het Deense design van WOUD komt niet alleen perfect tot zn recht in een Scandinavische woonstijl, maar staat ook prachtig in een modern of minimalistisch interieur. Door de donkerebasic kleuren en de frisse pasteltinten kunnen de meubels zowel in een donker als in een licht interieur bijzonder mooi gestyled worden.

Contacteer ons