Op zoek naar decennia?

   
 
decennia
 
Vintage Retro Design Detail Groothandel.
Decennia design is voortgekomen uit passie voor het verzamelen en aanbieden van goed vormgegeven vintage en retro design tegen scherpe prijzen. Decennia Design is als interieurspecialist ook uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel in vintage meubels met 2.100 m2 aan tweedehands design meubels. De meubels zijn voornamelijk afkomstig uit de jaren 50 60 70 en 80. Zowel vintage als retro design vindt u terug in de winkels en webshop. Inkoop in diverse Europese landen zorgt voor een divers en origineel aanbod van gebruikte vintage meubels.
decennia Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Duits Turks Duits Turks. Spaans Frans Spaans Frans. Spaans Italiaans Spaans Italiaans. Spaans Portugees Spaans Portugees. Italiaans Frans Italiaans Frans. Italiaans Roemeens Italiaans Roemeens. Pools Russisch Pools Russisch. Nederlands-Engels vertaling voor decennia. NL decennia Engels vertaling. more_vertical Afrika zal met al zijn dramas het grootste probleem van de komende decennia zijn. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Africa with its tragedies will constitute the emergency of the coming decades. Binnen enkele decennia zal India een van de grootste economieën ter wereld zijn. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening.
Meervoud van decennium?
Spring naar de inhoud. Home Woorden met een D Meervoud decennium Meervoud decennium. Hoe schrijf je het meervoud van decennium? Is het decennia of decenniums? Lees verder om erachter te komen wat het juiste antwoord is! Er zijn twee correcte schrijfwijzen. Decennium is een Latijns woord. Het Latijnse meervoud voor decennium is decennia. Bij leenwoorden uit een andere taal is er naast het oorspronkelijke meervoud vaak ook nog een vernederlandst meervoud. In dit geval is dat decenniën. Soortgelijke voorbeelden zijn saldo visum en collega. Herkomst van het woord decennium. Een decennium is een tijdruimte van 10 jaren. Het is een Latijns woord wat afkomstig is van decennis tienjarig.
decennia Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen decennia DE decennia ES decennia FR. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. NLEN winning van olijfolie. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004.
decennia WikiWoordenboek.
Geluid decennia hulp bestand. meervoud van het zelfstandig naamwoord decennium. Het woord decennia staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd decennia herkend door. Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 8. Woorden in het Nederlands met audioweergave. Zelfstandig-naamwoordsvorm in het Nederlands. Prevalentie Nederland 99 %. Prevalentie Vlaanderen 98 %.
decennium Nederlands woordenboek Woorden.org.
d e s n i j m. periode van tien jaar. het laatste decennium van de twintigste eeuw. 8 definities op Encyclo. Let op Spelling deels uit 1864 o. tijdruimte van 10 jaren. s romeinsch romeinsche in de geschiedenis tienman. periode van tien jaar vb het laatste decennium is er veel veranderd. een periode van tien jaar. Nederlands een periode van 10 jaar.
decennia Vertaling Nederlands-Frans.
Naar andere talen decennia DE decennia EN decennia ES. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004.
Decennium Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Een decennium meervoud decennia of decenniën is een periode van tien jaar. Het woord is afkomstig van het Latijnse decem dat tien betekent in combinatie met annus voor jaar. Hetzelfde Latijnse woord decem geeft aanleiding tot een andere aanduidingen van tijd. december de tiende maand ten tijde van de Romeinen begon het jaar in maart. Het woord komt ook terug in het SI voorvoegsel deci. Bij het indelen van de tijd in aansluitende perioden van 10 jaar zijn er twee voor de hand liggende systemen. Als decennium worden de vanaf het begin aaneensluitende en opeenvolgende perioden van 10 jaren beschouwd. Hoewel onze jaartelling niet op die dag begonnen is is terugrekenend 1 januari van het jaar 1 de eerste dag.

Contacteer ons