Resultaten voor decennia

   
 
decennia
 
CategorieDecennia: Wikipedia.
2000-2009 10 C, 68 P. 2010-2019 11 C, 9 P. 790-799 1 P. Onderwerp naar decennium 1 C. Artikelen in de categorie Decennia." Deze categorie bevat de volgende 9 paginas, van in totaal 9. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleCategorieDecenniaoldid49062120.: Geschiedenis naar periode.
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op decennia in het Van Dale Rijmwoordenboek.
Lijst van decennia Wikipedia.
Verder rekenend beginnen de volgende decennia steeds met een jaar dat eindigt op een 1 en eindigen met het daaropvolgende jaar dat eindigt op een 0. Het laatste decennium van de 20e eeuw bijvoorbeeld bestaat uit de jaren 1991 tot en met 2000.
decennia Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen: decennia DE decennia ES decennia FR. Vertalingen decennia NLEN. Voorbeeldzinnen met decennia. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App.
decennia WikiWoordenboek.
1.3 Zelfstandig naamwoord. Geluid: decennia hulp, bestand. meervoud van het zelfstandig naamwoord decennium. Het woord decennia staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd decennia herkend door. van de Nederlanders.
Decennium Wikipedia.
Zo bestaat het tweede decennium van een leven uit de leeftijden 10 tot en met 19, wat de levensjaren 11 tot en met 20 inhoudt. Decennia met een naam bewerken. Het Interbellum, de periode tussen de twee wereldoorlogen, bestond uit twee decennia.:
Decennia lang / decennialang.
Decennia lang / decennialang. Moet je decennia lang schrijven als twee woorden of als één woord decennialang? We schrijven decennialang als één woord. Samenstellingen die bestaan uit een zelfstandig naamwoord en een bijvoeglijk naamwoord schrijven we in de regel aan elkaar.
Betekenis Decennia.
Wat betekent Decennia? Hieronder vind je 2 betekenissen van het woord Decennia. Je kunt ook zelf een definitie van Decennia toevoegen. decennium periode van tien jaar. decennia enkele tientallen jaren Decennia op 2017-08-24. meervoud van het zelfstandig naamwoord decennium Bron: nl.wiktionary.org.

Contacteer ons