Meer resultaten voor decennia design

   
 
decennia design
 
Decennia Design Tuinstraat Tilburg.
Decennia Design Tuinstraat is een fleurige, betaalbare, cadeauwinkel in het Dwaalgebied van Tilburg. Decennia Design verkoopt betaalbaar bijzonder VINTAGE RETRO DESIGN. Grote collectie meubelen, verlichting woonaccessoires uit de 50's, 60's' 70's' maar ook nieuwe, comfortabele, banken en fauteuils in retro style.
Decennia design Fashionscene.nl.
Door FS Redactie Datum 30/06/2012. Tilburg Decennia design is een vintage interieurwinkel met design uit de hele twintigste eeuw: van art-deco ontwerpen tot de prachtigste spullen uit de fifties, sixties en seventies. Decennia design is voornamelijk gespecialiseerd in lampen zon 600 stuks.
Decennia Design Dwaalgebied Tilburg 013 Straatjes.
U moet inloggen om Plaats aan uw favorieten toe te voegen. Claim deze plaats In de Tuinstraat kun je haast niet, zonder te stoppen, retro cadeauwinkel Decennia Design passeren. Alleen al in de etalage is genoeg te zien. Ik ben verliefd op dit pandje, met zijn hoge plafonds en grote etalages.
Vintage en Retro Decennia Design Onze Branche!
Decennia Design is ruim 13 jaar geleden opgericht uit passie voor het verzamelen en aanbieden van goed vormgegeven vintage en retro design. Decennia Design is als interieurspecialist ook uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel in vintage meubels met 2.100 m2 aan tweedehands design meubels scherpe prijzen.
Decennia Design Tilburg 0135219206.
Meer info Toon kaart Op zoek naar een bedrijf? Kijk op LocalBiz.nl Via SMS Vermelding verwijderen! Routeplanner: Vertrekpunt Eindbestemming. Win fantastische prijzen door te liken op facebook! Like en deel de nieuwe pagina LikeWin en maak vanzelf kans op prijzen.
Decennia Design Signz Belettering Decoratie.
Belettering bus Decennia Design. Bekijk meer werk van Signz in de portfolio. Wat is Signz? Signz is een dynamisch en flexibel bedrijf, gespecialiseerd in belettering in de breedste zin van het woord. Kennis en creativiteit zorgen ervoor dat al uw wensen worden omgezet in ware blikvangers.
Decennia Design openingstijden, acties, vacatures en nieuws Tilburg.com.
Hun passie is het verzamelen en aanbieden van, goed vormgegeven, vintage meubels en retro accessoires zoals: verlichting in alle moderne stijlen, Deense meubels, flinke keuze in zwevende buisframe stoelen, prachtige teak spiegels, kapstokken en een enorme collectie dressoirs en highboards tegen zeer schappelijke prijzen. De winkel van Decennia design.
Decennia Design in Tilburg Kringloopwinkel Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Informatie over Decennia Design in Tilburg. De in en verkoop van gebruikte en nieuwe verlichting, meubels, kunst en andere designen decoratieve goederen via internet en op afspraak via winkel.

Contacteer ons