Meer resultaten voor jaren 70 meubels

   
 
jaren 70 meubels
 
Vintage design meubelen RETRO STUDIO.
Bekijk online of in de winkel onze dressoirs, ladekasten, boekenkasten en secretaires. De prachtige warme tinten van teak en palissanderhout of juist robuuste industriële meubels zijn goed te combineren in een modern interieur. In deze categorie vindt u onze collectie vintage design tafels uit de jaren 50, 60 en 70.
Trends van hout in meubels Woonhome.nl.
De kleuren bruin, groen en oranje werden in huis gehaald. Wanden werden met kurk beplakt of kregen schrootjes en meubels uit de jaren 50 en 60 werden hergebruikt. In de jaren 70 werd dus een ratjetoe aan meubels gebruikt; van massieve eiken meubels tot meubels met veel fineer.
augustus 2015 / Loods 5 Jouw stijl in huis meubels woonaccessoires.
Veel planten met groot groen blad en hangplantjes in macrame hangers doen denken aan de jaren 70. Meubels zoals de dressoirkast doen denken aan het interieur van oma uit de jaren 60. Dit afgewisseld met coole designstukken van nu. 28 augustus 2015.
Dé trend: Retro-Chic van de jaren 70.
Misschien vind je op de zolder of in de kelder nog wel een paar oude voorwerpen die je kunt oppoetsen en opnieuw kunt gebruiken. Door echte vintage meubels te combineren met retro-lampen lijken oude meubels weer nieuw. Disco, glitter en kuiven: de nieuwe glamrock. Halverwege de jaren 70 ontstond een nieuwe muziekstijl die vele jaren populair bleef: disco.
Vintage Retro Design Detail Groothandel.
Decennia Design is als interieurspecialist ook uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel in vintage meubels met 2.100 m2 aan tweedehands design meubels. De meubels zijn voornamelijk afkomstig uit de jaren 50, 60, 70 en 80. Zowel vintage als retro design vindt u terug in de winkels en webshop.
25 beste ideeën over Jaren 50 meubelen, alleen op Pinterest Jaren 50 decor, Jaren 50 keuken en Teakhouten meubelen.
om je de meest optimale ervaring te bieden. Jaren 50 meubelen. Jaren 50 decor. Jaren 50 keuken. 50er jaren meubilair. Jaren 50 thuis. Jaren 50 huis. vintage retro cocktail stoel stoelen jaren 50, fifties cocktail chair chairs vintage retro. wasmanden jaren 70.
25 beste ideeën over Jaren 70 in meubels, alleen op Pinterest Hergebruikte meubels, Tuinmeubilair herstellen en Tuinopzet.
om je de meest optimale ervaring te bieden. Jaren 70 in meubels. Oud dressoir redo. Eind jaren 70; Trends van hout in meubels. De" Leefkuil" een trend die mijn moeder prachtig vond, maar wij woonden in een flat, dus dat werd wat lastig en kostbaar.
Vintage meubels woonaccessoires.nu.
Zo kun je toch meubels in huis halen met een vintage look. Hieronder een overzicht van mijn favoriete woonmerken die zich laten inspireren door de vintage en retro look van de jaren 50, 60 en 70. Het merk Dutchbone laat heel duidelijk zien dat hun inspiratie komt van de vintage meubels.

Contacteer ons