Op zoek naar jaren 70 meubels?

   
 
jaren 70 meubels
 
Frisse vintage meubels Lekker in het leven.
En wat is een betere manier om de lente in je huis te laten, dan met een vleugje jaren 70? Oftewel vrolijke prints, felgekleurde accessoires en opvallende tweedehands meubels. Om je huis een opkikker te geven, hoef je niet meteen al jouw meubels te vervangen.
Dé trend: Retro-Chic van de jaren 70.
Misschien vind je op de zolder of in de kelder nog wel een paar oude voorwerpen die je kunt oppoetsen en opnieuw kunt gebruiken. Door echte vintage meubels te combineren met retro-lampen lijken oude meubels weer nieuw. Disco, glitter en kuiven: de nieuwe glamrock. Halverwege de jaren 70 ontstond een nieuwe muziekstijl die vele jaren populair bleef: disco.
Vintage design meubelen RETRO STUDIO.
Bekijk online of in de winkel onze dressoirs, ladekasten, boekenkasten en secretaires. De prachtige warme tinten van teak en palissanderhout of juist robuuste industriële meubels zijn goed te combineren in een modern interieur. In deze categorie vindt u onze collectie vintage design tafels uit de jaren 50, 60 en 70.
Van oude dingenVan oude dingen vintage meubels en woonaccessoires.
Prijs: 12, Interesse: klik hier Vragen: mail naar marlou@vanoudedingen.nl. Geplaatst: november 2017 Comments Closed. Categorie: te koop, accessoires. Mooie slaapkamer met vintage meubels en kunst. De witte bijzettafel is van Eero Saarinen lees meer. Een soortgelijk vloerkleedje koop. Geplaatst: november 2017 Comments Closed. wandspiegel jaren 50.
Vintage Retro Design Detail Groothandel.
Decennia Design is als interieurspecialist ook uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel in vintage meubels met 2.100 m2 aan tweedehands design meubels. De meubels zijn voornamelijk afkomstig uit de jaren 50, 60, 70 en 80. Zowel vintage als retro design vindt u terug in de winkels en webshop.
Westfriese Beurs; kopen en verkopen uw marktplaats, nieuwe outlet en tweedehands meubels Westfriese Beurs; voor gebruikte, vintage, retro en nieuwe outlet meubels en meubelen, witgoed, fietsen, brocan
Onze collectie staat vol met Tweedehands, Vintage en Retro meubelen en u kunt er terecht voor van alles van goedkope kasten, eetkamer stoelen, goedkope hoekbanken tot voordelige bedden en matrassen. Tegenwoordig vindt u bij ons ook steeds meer retro meubels vintage design, tweedehands design, vintage interieur verlichting en meubels uit de jaren 2030, en 50, 60, 70-er jaren.
Werkplaats 69 Design Vintage meubelen en accessoires.
Tags: Industriele tekentafel Stel een vraag over Industriële tekentafel 70 jaren. Royaal 40 jaren bureau. Mooi royaal 40 jaren bureau. Tags: 40 jaren bureau. Werkplaats 69 is een gerenommeerd bedrijf voor verkoop en inkoop van design meubelen. Sinds generaties zijn wij al werkzaam in meubels, dus de liefde voor mooie meubelen en accessoires zit in ons bloed.
Jaren 70 meubels en accessoires Retrovilla.
Of zoals Oscar Wide zegt: Nothing is so dangerous as to be too modern: You risk to become suddenly out of fashion. En zo is het maar net. Klik op collectie jaren 70 meubels en accessoires om het huidige aanbod in de collectie vintage meubels te zien en online te kopen.

Contacteer ons