Zoeken naar designer vintage

   
 
designer vintage
 
GJ Uitgevers koopt Designer-Vintage.com Emerce.
Met deze acquisitie versterken wij onze positie in het luxe fashion segment op digitaal vlak. Designer-Vintage.com is een internationaal georiënteerde luxe online marktplaats voor designer items waar authenticiteit centraal staat. Gebruikers verhandelen er hun eigen tassen schoenen en kleding van high-end merken als Chanel Hermès en Louis Vuitton. Items worden pas te koop aangeboden wanneer de advertenties zijn goedgekeurd. VIP-leden van de site krijgen de aanbiedingen 24 uur eerder te zien dan de andere bezoekers. Voor GJ maakt de Nederlandse overname deel uit van een exercitie om zijn online strategie meer gestalte te geven. Het bedrijf is hiernaast eigenaar van internetreclamebedrijf Ligatus en kocht onlangs de resterende aandelen van kook en eetwinkel Delinero.de.
Designer-Vintage Sale 24 september in 2016 in Amsterdam.
De mooiste designer items in het Amstelhotel. Zaterdag 24 september vindt in het Amstel Hotel een Designer-Vintage sale plaats. Tijdens de sale kun je de mooiste designer-items bekijken passen en natuurlijk kopen. Daarnaast wordt er tijdens het event een mooi designer item verloot. Om aanwezig te kunnen zijn moet je RSVP-en door een mail te sturen naar content@designer-vintage.com. Tip Betalen kan alleen met pinpas en creditcard dus vergeet niet deze mee te nemen. Datum zaterdag 24 september 2016 van 11.00 17.00 u.
Jaguar Designer Vintage Startpagina Facebook.
Bekijk meer van Jaguar Designer Vintage door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. Bekijk meer van Jaguar Designer Vintage door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. Je vrienden uitnodigen om deze pagina leuk te vinden.
Tweedehands Designer Kleding Tweedehands Kleding online kopen.
Instructies kun je vinden via enable-javascript.com. GEEN tolerantie van plagiaat. Wij zijn Nederlands Duits en Engelstalig 49 40 30 70 19 08. Hoe kunnen wij je helpen? Hotline 49 40 30 70 19 08. vr 930u 1800 u bereikbaar. Wij zijn Nederlands Duits en Engelstalig.
Tweedehands designer kleding Jaguar Designer Vintage.
GUCCI CAVALLI CHANEL HERMES LOUIS VUITTON BALMAIN e.v.a. Geen ruimte meer in je kast? Te mooi om zo maar weg te doen? Wij versturen met PostNL. Artikelen kunt u binnen 14 dagen na ontvangst ruilen. Ermanno Scervinno Designers Kleding Blazers / Jasjes.
Koop tweedehands designer handtassen in onze online shop The Next Closet.
Verberg verkochte items Per pagina 60. Shoppers clutches en schoudertassen we love them all. Maar jouw tassencollectie is niet compleet zonder een mooie designer handtas! Scoor daarom jouw volgende designer handtas tweedehands bij The Next Closet.
STAGE Digitale Media Stagiaire bij Designer-Vintage Vacatures Annicvw.com.
Designer-Vintage is hét online platform voor het kopen én verkopen van de mooiste pre-owned-with-love designeritems. Van vintage Chanel-tassen tot gloednieuwe Louboutins je vindt het allemaal op Designer-Vintage. Tevens delen wij dagelijks de leukste artikelen en social media berichten op het gebied van mode en lifestyle. Wij bieden jou een leerzame stageplek bij het leukste mediabedrijf van Nederland GJ Media. Een stage bij GJ Media is een unieke kans om je online kennis uit te breiden en op onze afdeling vind je tevens de Glamour Vogue National Geographic en Quest-redactie dat is nog eens een inspirerende leeromgeving! Ons hoofdkantoor zit in Amsterdam-Duivendrecht.
Designer vintage uit Amsterdam Advertenties op Marktplaats.nl.
Alle advertenties van Designer vintage Amsterdam op Marktplaats.nl. Bekijk het aanbod van Designer vintage en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen!

Contacteer ons